570-551 öndeyiz haydi arkadaşlar destekleri kesmeyelim bu adamlar böyle suskun durmaz normalde bir planları vardır tuzağa düşmeyelim
570-551 öndeyiz haydi arkadaşlar destekleri kesmeyelim bu adamlar böyle suskun durmaz normalde bir planları vardır tuzağa düşmeyelim
Gece iyi çalışacaklar bence..Ya da buradan son dakika planlarımızı duydular,yine fake hesaplarla son dakka da yüklenecekler..
aynen öyle olabilir abi..şuan 71-54 başladılar sanki.. gece desteği arttırmamız lazım
destekkk
çevremdeki herkeze oy attırıyorum rahat ol alcaz :D
Adamsın :D
haydi arkadaşlar son gün biraz daha destek lazım
beğenmeye devammm
desteğee devamm
gönderilen fotoğrafları hemen mi ekliyolar yoksa haftalık olarakmı? biraz önce bende gönderdim son gün yalan olmasın :D
6-7 saatte bir güncelliyor..
ozan destek çıksana arkadaşlarından kimse yokmu :)
benim çevre arabalarla pek ilgilenmez ama bi paylaşıyım bi oy gelse kardır :D
yani yarın koyarlar benimkini ozaman boşuna gönderdik :D zaten bi iddaam yoktu ama anlamsız oldu :D:D
arkadaşlar lütfen destek...
şu an 599- 591 öndeyiz ancak gittikçe yaklaşıyorlar
ve puntolarımıza demedikleri kalmadı...
bunu kazanmamız gerçekten önemli...
arkadaşlar an itibari ile 609-607 geri düşmüşüz, lütfen desteğe devam edelim.
mert bende tıkladım haberin olsun kardeş
son durumu bilen varmı nedir
şuan 608-613 gerideyiz abi :( haydi desteği arttıralım
heyy kim diyo gerideyiz diye ? :@ 628-621 öndeyiz ;) :D
628-624 oldu Oğuz,bastırmamız lazım..
Adamlar uçtu :S
obaa adamlar uzadı gitti gelde yakala şimdi 664-634
Bizim forum onu tükürükle boğarda :) hani katılım, hani icraat. hadi oylar merteeeee
son 1 saat abiler desteği arttıralım
arkadaşlar adamlar sticker vaadiyle oy toplamışlar,bizde bunlara derslerini vermeliyiz,adam gibi geçmeliyiz bunları,bunlara oy bırakmamalıyız !!
sonuç açıklandı maalesef fiesta 1. fakat mertin aracıda önümüzdeki haftanın birincisi ilan edilmiş şimdiden..
Ben hoş olmadığı kanaatindeyim.. bu kadar üye bu kadar facebook kullanan adam.. icraat söz konusu olunca 'sözüm meclisten dışarı' kaçan arkadaşlarımız olması üzücü.. Fake hesap dahi olsa bu kadar az üyesi olan bir foruma pabuç bırakmak enteresan..
Üzüldm şimdi. :(
üzülcek bir şey var mı ? Adamlar hakederek mi kazandı ?
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar bu kadar kişi var forumda destek çok az bence daha fazla olmalıydı neyse oy verenlere,son dakikaya kadar çalışanlara çok teşekkürler.adil bir yarışma olmadığı kesin 2 haftadır birinci olmamız oldukça rahatsız etmiş belli size bulduğum bir resmi paylaşmak istiyorum
https://img64.imageshack.us/img64/3198/62327b6a.png
+1 herşey ortada..
valla foto altındaki tartışmalara girmek istemedim kendimi tutamayıp arızaya bağlıyorum sonra başıma iş alıyorum.. ama anca böyle kutsal ittifaklarla yıkabilirler..
Mert kardeşim bir dahakine girilir mi bilmem ama girilirse nasıl sayfa beğenilirmiş gösteririz..İlla parayla beğeni toplayacağız yani başka birşey değil..10 tl'ye 10 K'lık beğeni toplatıp yanımıza bile yaklaştırmayalım,bunu istiyorlar..
bir dahakine girilmiyor sanırım..başka araçla giriliyor ama artık afersiniz ama boka sardı..anladımki hiç edebiyle eğlenmeyi,yarışmayı bilmiyoruz
Aynen öyle kardeşim aynen öyle..
ya şu müslüm abiye biri ulaşsın adam hediye istiyor ankara meguıarsın sahibi müslüm abi değilmi? onun yanına gidicekmiş eğer giderse müslüm abi sticker hediye etsin :D
artık ağlarmı,intiharmı eder bilemem ama biri ulaşsın ya :D :D
hakikaten biri ulaşsa bomba olur.. :D
Mert benide etiketlesene olm o fikri sana kim verdi puhaha :D:D
Süper yaa :D adam bi gidecek o da bizden :D :D :D
canınız sağ olsun abi karşımızdakileri adam zannederek çok çalıştık çok uğraştık ama olmadı