Mert kardeşim, forumun face sayfasında bile 2000 i aşkın kişi var,hepsine bir msj göndersen destek alabilirsin düşünüyorum,şahsen ben geçmek istesem hiç düşünmem uğraşırım,inşAllah alıcaz bunuda..
Mert kardeşim, forumun face sayfasında bile 2000 i aşkın kişi var,hepsine bir msj göndersen destek alabilirsin düşünüyorum,şahsen ben geçmek istesem hiç düşünmem uğraşırım,inşAllah alıcaz bunuda..
Hadi yaa :D neyse kısmet artık,bizde elimizden geleni yapıyoruz :)
375 371 öndeyiz..
hadi destek devaammmm
Napalım mert bu hafta olamıcaz :(
aynen durum onu gösteriyor :(
Kardesm bende yaptm elmden geleni.benden geldi baya beğeni ama adamlar fena hırs yapmıslar :(
teşekkürler aytek abi..
hadi biraz daha destek arkadaşlar yaklaştık sayılır..
puntodaşlar nerdesinizzz.. :) hadi bi el atın biz çok kalabalığız gecmemiz lazımm :)
Ahh ahh kaderde fiestacılara geçilmekte varmış..
:wallbash::@:ranting2::realmad::bash::bash::gun_ba nd::gun_band::gun_band::gun_band:
destek bu kadarmı :(
demekki mert :@
arkadaşlar adamlar fake hesap açıp oy kullanıyorlar onların resmine girip bunu belirtin sben yazdım oraya
son gün geçsek bari
abi baksana yediremeyince fake hesaplara başvurdular.adamlrın oy kullananlarına bir bakın %60ı fake yazık o kadar düşmüşler :(
işte fake hesapları bu kadar ezikler
deniz denizer,sinem tatlı,tuğba özgür,rıhtım balıkçısı,kamran akbar,meltem altuğ,mustafa yıldız,ayşe rıza,george hagi,akif ceceli,berk berke,,mamaklıyız,rıza çalımbay...
:realmad:mail attm kendi sitelerine. ne kadar çok sahte hesap var bari bu kadar alenen yapılmasa.. devam ederlerse arıcam telf numarası var nasılsa
Tadı kaçtı bu işin yaa..
bu saatten sonra nasıl geçicez abiler adamlar inkar edior yapıcak birşey yok sevinsin garibanlar demekki adamlıkları bu kadarmış ;)
destekleriniz için hepinize tekrar çok teşekkürler
Boşver Mert,herkes kendine yakışanı yapar,öyle birinci olmaktansa sonuncu olmak daha adil ve gurur vericidir..
Ne oldu hayırdır ya aramızda 300 kişimi var 16 kişi var ne bu hemen pes etmek bende girdim devreye 428 den 440 oldu ;) devam yazıyı okuyan herkes bir tık etsin yeter.
Kemal otonun sayfasında yayınladım ..
abi günlerdir yazmaktan parmaklarım yoruldu bu kadar çıkıyor sabah 30 kişi vardı adamlar hemen fake başvuruyor o birşey değil fake bile anca geçiyorlar bu kadar adamlar işte
bu hafta olmadı geçmiş olsun :(
paylaşıp beğendim doğru mu yaptım acb...
çok doğru teşekkürler :)
çok doğru bi iş yapmışsınız ..:)
Femoli abi herkesin desteklemesi lazım,iki kere tıklamak çok zor geliyor herkese..Destek olmalıyız hepimiz..
Cihan yanlız senin yazdığın yazı olmamış işin suyu çıktı yanlış olmuş orda.. fiestacılar önde ulaşamadığımız ciğer misali
Abi daha öncekileri okudun mu bilmiyorum,fake muhabbeti oldu,sağlam birşeyler yazdımda sağolasun admin beyimiz sildi..Bende okudum şimdi,fiesta önde olunca tadımız kaçıyormuş,ehh Allah büyük göreceğiz bakalım,elimden gelenin fazlasını yapacağım o lafı onlara yedirmek için..
Aradaki fark kapanıyor millet haydi :)
Edit: Ve öndeyiz :D
fark kapandı geçişe başlandı ;)
İnat ettim,gidip milletin bilgisayarından kendim beğeniyorum :D Femoli abi el attığın çok net şekilde belli oluyor valla :)
463-460 öndeyiz hadi devam yaklaşıyolar..