Punto almaktan neden vazgeçtim
Fiat Punto'yu gördüm, beğendim. petrol yeşili, skydome'lu, multiair 105 beygirlik arabayı.
sonra diğer markaların bayilerini gezdim ve "şunu alsam ne güzel olur" dedirtecek tek bir araba bulamadım. (aynı segmentte, yaris, clio, corsa, polo)
kararımı da verdim punto'yu almaya. ama etrafımda otomobilden anlayan istisnasız herkes "fiat alınmaz, fiat'a para verilmez" fikrinde birleşti. nihayetinde arabayı almaktan vazgeçtim, diğerlerini de beğenmemiş olduğum için, araba almaktan da vazgeçmiş oldum.
şimdi denilebilir ki, bu saçma bir önyargıdır. belki doğrudur. ancak bu önyargıya ve aldığım onca olumsuz yoruma karşın gidip de 40bin'e yakın bir para veremiyorsun.
Fiat'ın ne yapıp edip, bu olumsuz imajı yıkması lazım. öyle eğlenceli reklamlarla bitmiyor iş. insanların "fiat iyidir abi" demesini sağlamaları lazım. benim gibi ciddi heves edip de almaktan vazgeçen çok fazla potansiyel müşterileri oluyordur.
Ynt: Punto almaktan neden vazgeçtim
bunlar yıllar sürer.Fiat'ın bir arabasını alıp 20yıl biniyorlar aslında bu iyi.Ama araba Bmw gibi davranıyorlar ve aracı rezil ediyorlar.Sonra milletin gözünde apaçi markası oluyor.
Halbuki sektöre 10 yıldır çok güzel araba veriyor fiat.Tasarımı çok önde bence.Fiat 500ile bi ivme kazanacak bence ama.beklemekten başka çare yok...
En güzelini bulmuşsunuz aracın.Skydome'lu punto cidden çok farklı.
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
Ynt: Punto almaktan neden vazgeçtim
bakin stilo da bu yuzden tutmadi.cok guzel bir modeldi, goz aliyordu ama.Fiattı iste sonucta.Sirf fiat diye ikinci eldeğerleri yerde surunuyor. Cc,skydome,metalik renk,sis farı o, bu....simdi 40binliraya satılan puntonun içindeki her cins donanım mevcut olan stilo, yerlerde sürünüyor, sırf bu önyargılardan...
siz saniyor musunuz? renault,peugeot,opel,vw sorunsuz.Hiç masraf çıkarmıyor? Bmwlerde bile kronik sorun var.O hastası olduğumuz Golfteki kronik kusurları araştirsaniz, puntonun city arizasi bile hoş gelirdi..vay anam vay.
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi