1,5-2 yıl minimum para harcayıp biriktirdim alacam diye, parayı denkleştirdiğim gün bayiye gittim "lounge için 3-4 ay beklersiniz, şurda easy var isterseniz yarın teslim edelim" demesinler mi? Arabanın karşısına oturdum, düşündüm, düşündüm, düşündüm, bindim, indim, ofladım, pofladım, beklemeye karar verdim
Burdan Fiat'a sesleniyorum, Ağustos'un sonunda yıllık bakım var, bi güzellik yapın![]()
Bence tercih meselesi. Kimisi motoru güçlü olsun istiyor, bu durumda Fiat'tan vazgeçilebilir. Kimi ikinci elde değer kaybetmesin istiyor. Kimi gören tekrar baksın istiyor. "Herkes laf ediyor" diyen bile haklı, hassas olabilir insan. ("Fiat'a para verilmez"cileri ayırıyorum, Tata'nın bile mantıklı olduğu bir durum vardır)
"Kullanırken rahat edeyim, aynı özelliklerdeki arabalardan en ucuzu olsun" diye düşünen varsa Fiat'tan vazgeçmesin bence. 2011 model klimasız golfler var piyasada yazık günah..
Konu mucar tarafından (26/07/2013 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir.
Ben yıllardır fiat kullanıyorum hiç birisinde aldığım arabalar sorun çıkarmadı.
1 Arabam 1,2 s palio idi 75 beygir tama 10 yıl kullandım 380 bin km de sattım .banamısın demedi .
2 Abaam punto evo Daynımıc multıaır 105 hp sorunsuz kullandım 40 bin km de sattım .
3 Arabam punto evo multıaır 105 daynımıc ve hepsınden memnundum .
İnsanlar bilmeden konuşuyor fiat şoyle fiat böyle diye saçma kardeşim kimseye bakma sen ne yapmak istiyorsan onu yap.
city problemi midemi bulandırdı.4-5 sene içerisinde tüm puntoların aynı arızayı yaşayacağını tahmin ediyorum.o yüzden bir daha punto almam.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri