şöyle birşeyde var madem turboyu değiştirmek istiyorsunuz birkaç parçayı daha değiştirin bir boy büyük turboyu alın 170 değilde 200 olsun :)
Printable View
bu arada mert aracın chipli sanırım asr varmı sende
yok daha fazla güç aramıyorum sadece mekanik olarak motorun dayana bileceği limiti anlayıp ona göre içimi rahatlatmak istiyorum kaldıki asr sormamın sebebi rampa çıkarken 3 vites dahi asr yanıyor bu bile bana fazla geldi
alfada kullanılan motorda turbo farkı yanısıra, iç aksamlarda (piston yatak v.s.) gibi parçalarda güçlendirme yapıldı. yoksa normal 1.4 120 ik tjet motoru o kadar besleme ve yüklemeye uzun süre dayanması imkansız.
ayrıca
chip ile 147 Hp yapan karipcin arkadaşım
sizin motorunuz gözle görünen olarak sorunsuz şekilde 147 hp olmuş olabilir ancak kesinlikle şundan eminimki motor orijinal beslemesi dışında aşırı beslemeye maruz kaldığında, ömrünün orijinal haline göre aynı kalacağından bahsedilemez.
Valla bende yalan yohhh. Dümdüz yolda ıkındım tıkındım max hız 175de kaldım ileride gitmedi 4500 devir civarı çeviriyordu daha da basmadım çünki aracın ivmelenmesi durmuştu yani gitmezdi artıııı motor nerdeyse kucağıma gelecek sandım o kadar bi bağırıyordu kıyamadım :)
Ulan utku arayacağında başka başka telefonlardan arıyon abi öğrenciyiz kontör yok anlarsın diyon bide eskişehir ankara arasında sürat denemesi yapıyon :D
Mert kardeşim benim dynamic araçta var gel doya doya asr ışığı izleteyim sana :DAlıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
bendede asr var yaw ben bunu görmemiştim :D
yanlız orhan utku ya yazdıgın yoruma bittim :Ç :D
deşifre ettim adamı :D
bende yok abiler koymayı unutmuşlar :D opsiyonlu olabilir
bana bak 90 lık diye kandırmış olmasınlar seni mert asr yok esp yok hep unutmuşlar.
:D mert chipli 75 likmi verdiler yoksa sana :D
3 kapı 5 kapı hesabı olmasın :D chipli 75 değil motordaki parçalar farklı hem 2006 da asrmi vardı :D
benimki 2006 mert :D
ama 3 kapı yada unutmuşlar :D
1,3 multijet 75 hp gpunto ile start'tan itibaren 3 dakika içerisinde düz yolda:170'i geçen varsa o araba FIAT değildir.
180
slm arkadaşlar ben denizlliden vedat 4 gün sonra grande punto m geliyo siyah 2007 alıyorum 1.3 multijet arkadaşlar bu nasıl bi araç ya çok rahat geldi bana çelik jant düşünüyorum sizce nasıl bi jant alayım şimdiden alıcam da bi yardım eder misiniz???? şimdiden teşekürler :)
ne güzel anlatmış adam bakın?fiat bravo 1.6 mjet motora sahiptir ve otobanda arkanızda olmasını istemeyeceginiz kadar güçlüdür yani bu araç bile max 205 ise buna benimde dahil oldugum 75 bg lik gp ler nasıl bu hıza ulaşıyo hayret...ya bizde bi sorun var yada başka bişey.....ben en son 175 dedim bu araçla ve uzatmadım çünkü uzatacak bişi yok araba max gücü buydu