öyle piskopat bi araç işte gelde sevme:):muz:
Printable View
merhabalar inanmayan arkadaşlar var 1,3 75 bglik araçla düz yolda 190 km yi gördüm ve bende inanamadım 1,3 motorun 190 km hıza ulaşacağına üstelik aracımın km si 2500 de daha
benim arac 14binde duzde 190 rahat goruyorum ama bayir asagi 200 gordu sonrasi icin bisey diyemem
150000 de 2007 gp dynamic 75 bg puntomla gece 180 bastım köpek kedi çıkar diye gazı kestim yoksa gittikçe gidiyor motorun maaşallahı var
2010 yılında 1.4 fire GP aracımla 190 km hızı düz yolda, 210 km hızı ise yokuş aşağı bizzat gördüm !!!
düz yolda 170-175i geçemedim, yokuş aşağı 190ı gördüm azcık daha giderdi ama araba çıktı önüme gidemedim :)
1.4 fire motor ile 210 km hızı nasıl görüyosunuz anlamış değilim
ben 220 bastım arkadaşlar. Ankara Samsun çevre yolunda hemde. öyle kadran sapması fila hikaye.
Ben kıyamam mazotuma :)
düz yolda 180 den 1 km ileri götüremedim bu arabayı devir saati çıkmıyor 4000 den yukarı .. ne kadar zorlarsam zorlıyım gitmiyor
1.3 multiijet kat iptali var ankarayolunda 210 gördüm
ben 90la 210 gördüm 75likle nasıl gördünüz? kat iptali o kadar etkili mi?
öyle çok hız denemesi yapabilecegim bir ortam olmadı sadece 3 kez 5 km lik düzlük denk geldi 190 gördü benim araç.ama benim arabada race chip box var.daha öncesinde 165 geçmiyordu.tahminen box sayesinde otobanda 210 felan yapar heralde..
bu arada yazılımdan çekinen arkadaşlar box kullanabilrsiniz.sadece kullanacagınız box kaliteli bir marka olsun.ben race chip ile 15000 km yaptım 7 ayda hiç bir sorun yok.hatta bir kez deneme amaçlı söktüm resmen araçtan soguyor insan.çok farkediyor box.ayrıca güç kademe ayarını kendiniz yapabiliyorsunuz race chip te..
sayın ender abicim 1,4 2008 grande puntom vardı ist. daki bazı arkadaşlar bilirler eski aracımı fire acitiv di hemde her neyse araçda sadece eksoz ve açık hava filt. var iken lpg de basınexpres yolunda 180 i görüyordum... ve bu denemeleri hep lpg de yaptım... şu an dizel 1,3 mültijet 2007 dinamik aracım var orj. jant ve lastik ebatlarını kullanıyorum ankarada otoban dizel aracımla da 185 i rahat gördüm dönmücek olsaydım aracım 190 görürdü ama otobandan ayrılmam gerekiyordu açıkcası....
fiat'ın ürettiği t-jet ve multiair turbo motorlar boşuna kendilerine mail atacağım birazdan.gelsinler türkiyedeki fire ve mjtd kullanıcılarını gorsunlerde araç nasıl kullanılırmış öğrensinler.135 ps'miş peh :glare000: