Farkındaysanız, filtre kutusunun sadece üst kısmı çıkartılmış ve alt kısmına da orijinal olarak ön panjurdan gelen hava hattı bağlı. Araba yürüdüğünde, bu orijinal intake hattı ile dışarıdan taze hava gelecektir. Dolayısıyla kaput altında toplanan sıcak hava önemli ölçüde elimine olacaktır. Açık filtre ile daha fazla hava girişi de kaçınılmazdır. Tabi bu durumda daha iyi soğutma için daha büyük hacimli intercooler da düşünülebilir. Benim önerim, her iki tip filtreyi de temin edip, farklı hava koşullarında deneyerek dönüşümlü olarak tercihe göre kullanmaktır. Selam ve sevgiler.![]()
Abicim sensör olayı evet sıkıntı olabiliyor, arkadaşım kendi bravo tjetinde herhangi bir problem yaşamamıştı, ondan işin aslını öğreneyim nasıl halletmiş. Çevrecilik bağlamında haklısın orası öyle, spor katalizörler piyasada mevcut fakat fiyatlı, daha uygun bütçeli olur diye bu fikrimi söylemiştim. gelen ses lpg enjektör sesi gibiydi ondan dolayı lpg var sanırım dedim![]()
Onur hocam westgate boşaltma sesi geliyor mu gaz kestiğinde?? Geliyorsa bir video da onun için çeker misin sana zahmet. Ayrıca keşke Ankarada olsaydınız gazlardık beraber, fiatlar olarak ava çıkardık)
Gerçekten Bravo...
"God created turbo lag to give V8's a chance"
Bıraktık len biz o sırada
Hal yolunda kafa kafaya gittik Onur abi ile o zaman, bende arkadaşa dedim "Kafayı yer şimdi geçemedi" diye ama ASR'yi kapatmıştım sonradan söyleyince ASR'yi kapattığımı derin bi oh çekti![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri