yaw amma karıştırmışsınız konuyu. bizim araçlara uyacak bir blow-off bulun da, çok da pahalı olmasın. biz de takalım işimize bakalım.
yaw amma karıştırmışsınız konuyu. bizim araçlara uyacak bir blow-off bulun da, çok da pahalı olmasın. biz de takalım işimize bakalım.
Arkadaşlar blow off öle hemen alınıp çat diye takılamıyor.
Birdefa aracınız ya dizel olacak yada turbo benzinli.
Dizellerde ek aparat ve işlemlere ihtiyacınız var.Bunun maliyeti blow off la beraber işçiliği diğer malzemesi 800 ytl yi bulmaktadır.
Ayıca dizele takacağınız blow off size sadece ses verecektir.Turboyu , palleri koruma ise izim araçlarımız için hikaye.Değil performans beklemek , performans kayıpları bile yaşayacaksınız.
Nedenine gelirsek.
1-Bizim araçlarımız ufak motorlu
2-Turbomuz güçsüz.
Blow off turbodaki havayı boşalttıktan sonra bu üstteki iki nedenden dolayı turbonun dolması zaman alıyor ve turbolag dediğimiz olayı yaşıyorsunuz.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
bilgi ıcın cok tşk ederim peki su ucuz chip için de bılgılendırebılırsen cok tşk ederim
Ewet Arkadaşlar Arkadaşımızın dedii doru ben bunu bi kaçkere tr tunıng dergisinde görmüştümm ve en iisi de 120 $ lardan başlıo en kötüsü ise 45$ lardan satılıomus![]()
abicim boşverrin blow of falan yaa mis gibi gp nun motorunu bozmayın takın power box u bakın keyfinize...
üstelik her blow of ta HKS kadar başarılı sonuçlar vermiyo bülent abinin dedii gibi dizelde aparat gerektiriyo maslak paşaoğlu yapıyo bu işi bi çuff için bi tekliğe yakın para vermeyi göze alırsanız gidin taktırın. Ben taktırıcam da![]()
organize olursanız benıde yazın alım listesine![]()
benim taktıralı 2ay oldu kafalardaki soru işaretleri için gp ye blow-off bolumune bi acıklama yazmıstım.üstüne yorum yazılmadıgı içinde baska bişey yazma gereginde bulunmadım..
bır vıdeo koyabılır mısın? Sesı merak ettım dogrusu...
Tskler
turbo duduk gibi çalıo normal giderken asıldığında dip gazken kaçırma yapıo cufff die gidio yaptırıcak arkadaşlara iyi bi atolyede yaptırmalarını tavsiye ederim yoksa çok komik duruma düşersiniz.
örnek olması için söylüorum proshop hilmi abi 900ytl istio hks blow off takmaya.
Valla taktırmanıza sevindim arkadaşlar . Bu gidişle bi hks de ben alacağım. Taktıracak yerim de var allaha şükür.
arkadaşlar bu alet 1.4 dynamic modeline takılabilirmi, onun çıkardığı ses gerçekten dikkate değer, yalnız uzun yolda ve sürekli kullanıldığında sürüş konforunu azaltırmı bu konuda bir fikrim yok, kullanan arkadaş burada bizimle paylaşırsa sevinirim.
Fotoğrafların altına alıntı koymak benim fikrimdi...
1.4 dynamic model yani benzinli aracınızda turbo olmadığına göre sizin aracınıza olamıyo ses konusuna gelince yalnızca vites değişimlerinde bi ses olduğu için bi performance egzosu veye headers kadar rahatsız etmez hatta canınız sürekli vites değiştirmek bile istiyebilir![]()
konuyu hortlatıyorum ama berk kardeşim sayesinde bow lara fena sardım bu aralar..sanırım bizim araçlarla pek yıldızı barışık değil bu bowların..geçenlerde bir transit gördüm çufluyordu caddede aslan gibi iç çektim ben neden takamıyorum diye az buçuk araştırdım gerçektende turbo lag artıyormuş fakat başka bi ürün buldum o da motor bölümüne takılan bir hoparlör sayesinde vites değiştirdiğinizde hoparlörden çuffff sesini alıyorsunuzben şahsen bunu düşünüyorum aracımın performansını düşüreceğine elektronikten faydalanmaktan yanayım
![]()
Su blow off un video veya ses kaydi yok mudur??
Tsklr
Valla aleti ben de merak ettim. Bilgi alabileceğimiz link resim görüntü ne var ise bulabilenlerden bekliyoruz.
Arkadaşlar ben biraz araştırdım hemen. Birkaç çeşit buldum. En kalitelisi bu gibi geldi. Ne dersiniz hoş olmaz mı
Sunami Turbo.com - Sunami Turbo Noise Simulator
Cihan bulduğun alet gayet iyi seninde ama fiyat ne kadar ve nerden bulabiliriz acaba??Tuncel kardeş bu videoda senin için
YouTube - Test two Bov , by hack =)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri