Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Açık hava filtresi

A G
    ArcA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 37

K&N'in sitesinde gp için kit var.. ancak dizel motora göre değil sanırım..
    Installation Instruction Sheet'e tıklarsanız nası takıldığınıda göstermişler.. ayrıca tamponun altından filtrenin ucuna kadar ek bir boru çekip ekstra hava almasını sağlamışlar..

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

berk ogretmen
    BrK_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    35 brk 20
    Edilen teşekkür: 95

Standart dızellerde acık hava fıltresı uygulanıyormu :(

Arkadaslar oncelıkle hepınıze merhaba yenı uyeyım sıte cok hosuma gıttı aranızdakı yardımlasmalar fılan hosuma gıttı en kısa zamanda sıze katılmak ıstıorum benım de bı sorunum olucak bende de 1.3 dızel punto var ve acık hava fıltresı takmak ıstıorum otermı otmez mı

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

AKIN TAN
    yerliplaka yerliplaka34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    0000
    Edilen teşekkür: 217

arkadaşlar muhabbete uzak kalmak istemedim öncelikle filtern hayırlı olsun dedikleri gibi davlumbazın orda filtreye yetecek kadar bi boşlukvar ben oraya kadar uzatmayı düşünüyorum bu arada filtre ve son susudurucu yerine performans eksozu buldum hepsiburda.com u gezerken.. resmlerini ve özelliklerini yolluyorum universalmış dediklerine göre ne kadar etkili olur yada montajda sorun çıkarmı bilmiyorum bilirsiniz bütün araçlara uyan şeyler gp biras yabancı kalıyo :-D bu arada ikisnin maliyeti motaj hariç
    386.45 ytl kdv dahil ve tüm kartlara vade farksız 12 ay taksidi var yani aylık
    32.20 ytl oluyor...

EKSOZ
    Performans tip egzoslar aracınıza ses desteği yanısıra güç desteğide vermektedir.İçerisindeki hava akışını kontrol eden sistem buna olanak verir.
    Uygunluk : Tüm marka ve model araçların egzos çıkışlarına uygundur.
    Paslanmaz Black+krom,içerisinde özel performans filtresi
    Spor egzos sesi elde etme imkanı
    Komple uzunluk : 51 cm
    Susturucu ebatları : 30 cm x 21 cm
    Çıkış uçlarının her birinin uzunluğu : 16 cm
    Çıkış uçlarının her birinin çıkış çapı : 6 cm
    Bağlantı kaynak yeri çapı : 5 cm çap

HAVA FİLTRESİ

Aracınızın standart filtre sistemi yerine esnek katlanabilir ve gereken şekil verilebilen borudan üretilmiştir. Aracınız için en doğru konuma gelmesi için rahatça şekil verilebilir.
    Esnek boru üzerinde gerçek karbon fiber malzemeden üretilmiş dayanıklı filtre kutusu bulunur.
    Aracınızın standart hava emiş sistemi yerine daha hafif, dayanıklı ve en yüksek performans için tasarlanan boru ve filtre kutusundan oluşmaktadır.
    Tasarımı ile motorunuza daha fazla soğuk hava girişi ve kesin performans artışı sağlar.
    Motorunuza kattığı ekstra güç, aynı sürüş şartlarında standart filtrelere oranla yakıt ekonomisi sağlar.
    Hava geçirgenliği %50 olan standart filtrelere karşılık %99.9 oranında hava geçirgenliğine sahip olan kit rahat ve bol hava geçişi ile motorunuzun gaz pedalına verdiği tepkileri hissedilir derecede iyileştirir.
    Mikrofiber filtre süzgeci ile standart filtrelere oranla çok daha fazla süzme özelliğine sahiptir. Motorunuzu toz partiküllerinden maksimum seviyede korur.
    Çok hafif malzemeden üretilen bu kitler aracınızı hafifletirken muhteşem bir motor sesi ile sürüş keyfinizi arttıracaktır.
    Standart filtrelere oranla uzun vadede çok ekonomiktir.. Kit üzerinde bulunan Simota Urethane filtre periyodik bakımları yapılarak 500.000 km kullanım ömrü sunar. Ebatlar
    Boru çapı: 70 mm
    Boru uzunluğu: 70 cm
    Filtre Kutusu (boy-çap): 200mm-130mm

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ılgın akarca
    AnKaRa iNcİsİ grande06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516
    Edilen teşekkür: 12

bide fiyatlarını verseydin daha süper olucak bilgiler gercekten düzgün acıklayıcı ve bilgilendirici ama fiyatlarınıda yazarsan cok iyi olur cvp bekliyoruz...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

AKIN TAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    0000

Alıntı grande06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide fiyatlarını verseydin daha süper olucak bilgiler gercekten düzgün acıklayıcı ve bilgilendirici ama fiyatlarınıda yazarsan cok iyi olur cvp bekliyoruz...
    Eksoz : 132 ytl kdv dahil
    filtre : 253 ytl kdv dahil.
    fiyatlar bu şekilde kuruşları yazmadım ama montajı hakkında bil almak istiyorum bunları satın alsak bişiler değişirmi?

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ılgın akarca
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516

Alıntı yerliplaka34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eksoz : 132 ytl kdv dahil
    filtre : 253 ytl kdv dahil.
    fiyatlar bu şekilde kuruşları yazmadım ama montajı hakkında bil almak istiyorum bunları satın alsak bişiler değişirmi?
    1- hava filitres bence pahalı eksozun fiytıda normal gibi aslında acık hava filitresini eğer resimdekiyse tabi güzel tabiki işe yarar bu kesin ama eksoz sistemin de ölee aman aman bi perf alınmaz son susturucuyla ama kople değişir bi devil eksoz alınır ozaman fark görünür şekilde artar perf yani oda 1000euro zaten

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

AKIN TAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    0000

daha ucuzlarıda var ama onlara yazılan yorumlar pek iç açıcı değil..
    hava filtresi gerçekten benim çok hoşuma gitti valla ben almayı düşünüyorum inşalah pişman olmam herşey ses için

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ılgın akarca
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516

Araştırma Konusu

daha ucuzlarıda var ama onlara yazılan yorumlar pek iç açıcı değil..
    hava filtresi gerçekten benim çok hoşuma gitti valla ben almayı düşünüyorum inşalah pişman olmam herşey ses için
    ses istiyosan kat iptalide yaptır ben yaptırdım çok memnunum ama hava filitresini araştır tama güzel bişi demiyorummmmm gercekten hoş ama bi araştır pişman olmassın merak etme

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

AKIN TAN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    0000

anlıyorum zaten şuan eleme aşamasındayım tam karar vermedim kat iptalini nasıl yaptırdın yani nerde?

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ılgın akarca
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516

anlıyorum zaten şuan eleme aşamasındayım tam karar vermedim kat iptalini nasıl yaptırdın yani nerde?
    ANKARDA FEMOLİNİN ARKADAŞINDA YAPTIRDIMMMMM...

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eren GÖNCÜOĞLU
    gezenti Er-NnN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 522

1- hava filitres bence pahalı eksozun fiytıda normal gibi aslında acık hava filitresini eğer resimdekiyse tabi güzel tabiki işe yarar bu kesin ama eksoz sistemin de ölee aman aman bi perf alınmaz son susturucuyla ama kople değişir bi devil eksoz alınır ozaman fark görünür şekilde artar perf yani oda 1000euro zaten
    hocam 1000 euro naaptın yaw o eksoz için usatsına gidip bi 65 lik boru kestirirsin olur biter zaten direk kat iptali de olmuş olur ses muazzam perf de aynısı demicem ama fazlasıyla yaklaşık 1000 euro lukk perf i alırsın 65 lik borunun maliyeti ve kesmesiyle...

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

çok büyük para kat iptali +arka egzost abart takacak sın keyfine bakacaksın

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eren GÖNCÜOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

abi bi de sanayinin içindesin yaw nie zor adamlar direk manifolda boru bağlayıp kat iptalini de jettaşla direk yapıolar...

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ılgın akarca
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516

Alıntı Er-NnN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bi de sanayinin içindesin yaw nie zor adamlar direk manifolda boru bağlayıp kat iptalini de jettaşla direk yapıolar...
    SADECE SON SUSTURUCU TAKILIRSA AMAN AMAN PERF ALINMAZ ARKADAŞIM BEN 1000 EURO VERMEDİM AMA TAM PERF İDTİYOSAN DEVİL DİYE BİR EKSOZ WAR KOPLE TAKILIYO GENELDE 106 GTİ LER TAKTIRIR YANİ BEN GÖRDÜM ONU BAHSETTİM AMA SES İÇİN TABİKİ SON SUSTURUCU FİLİTRE VE KAT İPTALİ YETERLİ BEN DE 3 Ü DEVAR BEN COK MEMNUNUM ...

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eren GÖNCÜOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

SADECE SON SUSTURUCU TAKILIRSA AMAN AMAN PERF ALINMAZ ARKADAŞIM BEN 1000 EURO VERMEDİM AMA TAM PERF İDTİYOSAN DEVİL DİYE BİR EKSOZ WAR KOPLE TAKILIYO GENELDE 106 GTİ LER TAKTIRIR YANİ BEN GÖRDÜM ONU BAHSETTİM AMA SES İÇİN TABİKİ SON SUSTURUCU FİLİTRE VE KAT İPTALİ YETERLİ BEN DE 3 Ü DEVAR BEN COK MEMNUNUM ...
    başta nie büük harf olarak nie yazdın anlamış deilim büyük harf forumlarda baırma anlamında kullanılır çok mu kızılcak bişi söledim onu da anlamış deilim zaten farklı birşey sölemiyorum sadece gidip 1000 $ vericeime giderim sanayide min 65 lik boru kestirir manifolda kaynattırır ardında da son susturucuya da o kadar para vermem onu da sanayi de remusdan daha yapan ustalar var onlara da eksoz yaptırır takarım gidip 1000 $ vermeden aynı sonucu alırım dedim...

ki eer sanayiyi gezersen bunun ne kadar kolay olduunu örenmiş olursun tabe ustasını bulursan...

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre arslanoğlu
    the_most_wanted_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Mango Turuncu
    Plaka
    06 EM 355
    Edilen teşekkür: 14

arkadaşlar muhabbete uzak kalmak istemedim öncelikle filtern hayırlı olsun dedikleri gibi davlumbazın orda filtreye yetecek kadar bi boşlukvar ben oraya kadar uzatmayı düşünüyorum bu arada filtre ve son susudurucu yerine performans eksozu buldum hepsiburda.com u gezerken.. resmlerini ve özelliklerini yolluyorum universalmış dediklerine göre ne kadar etkili olur yada montajda sorun çıkarmı bilmiyorum bilirsiniz bütün araçlara uyan şeyler gp biras yabancı kalıyo :-D bu arada ikisnin maliyeti motaj hariç
    386.45 ytl kdv dahil ve tüm kartlara vade farksız 12 ay taksidi var yani aylık
    32.20 ytl oluyor...

resimdekide zaten son susturucudur performans egzozundan kasıt odur.
    komple egzoz ise egzoz manifoldu dahil bütün egzoz sistemidir..

32. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ılgın akarca
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516

Bilgilendirme Konusu 1000 euro nerde 65 ytl nerde mantıklı olalım yaaa:S

Alıntı Er-NnN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başta nie büük harf olarak nie yazdın anlamış deilim büyük harf forumlarda baırma anlamında kullanılır çok mu kızılcak bişi söledim onu da anlamış deilim zaten farklı birşey sölemiyorum sadece gidip 1000 $ vericeime giderim sanayide min 65 lik boru kestirir manifolda kaynattırır ardında da son susturucuya da o kadar para vermem onu da sanayi de remusdan daha yapan ustalar var onlara da eksoz yaptırır takarım gidip 1000 $ vermeden aynı sonucu alırım dedim...

ki eer sanayiyi gezersen bunun ne kadar kolay olduunu örenmiş olursun tabe ustasını bulursan...
    sana neden bağırcamki ben harf takılmış büyük gelmiş bağırmaya gerek yok bu konuda. sadece yanlışlık ayrıca 65 ytly 1000 euoluk bir sistem yaptıramassın dünyada istediğin sanayıye git olmaz diye bişi war 1000euro nerde 65 ytl nerde mantık varmı bu konuda allah aşkına yaaaa dediğin şeyin mantığını bi araştır ayrıca teypte ses sisteminde jantta lastikte 1 ede war 1000 ede war bunlarda tartışmalar oluyo hafif olsun yok bu olsun yok şu wat olsun diye buda dünyaca ünlü bir marka ve fiyatıda bu 65 git yaptır aynısı olsun da valla ozaman alnın dan öpiyim dedikllerimide yutayım yani arkadaşım

34. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emre Cebeci
    velespit1988 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 5

sana neden bağırcamki ben harf takılmış büyük gelmiş bağırmaya gerek yok bu konuda. sadece yanlışlık ayrıca 65 ytly 1000 euoluk bir sistem yaptıramassın dünyada istediğin sanayıye git olmaz diye bişi war 1000euro nerde 65 ytl nerde mantık varmı bu konuda allah aşkına yaaaa dediğin şeyin mantığını bi araştır ayrıca teypte ses sisteminde jantta lastikte 1 ede war 1000 ede war bunlarda tartışmalar oluyo hafif olsun yok bu olsun yok şu wat olsun diye buda dünyaca ünlü bir marka ve fiyatıda bu 65 git yaptır aynısı olsun da valla ozaman alnın dan öpiyim dedikllerimide yutayım yani arkadaşım
    eren arkadasımız 65 ytl dememiş zaten 65lik boru demiş bi yanlıs anlasılma var sanırım.

36. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ılgın akarca
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516

ewet sanırım ama ok orda özür dilerim anlaşılma yanlış ama tutupta 1000 euroluk devil eksozla 65 li kboruyuu yanyana koymak mantığa aykırı yaani

38. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eren GÖNCÜOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

hocam denemeden bilemessin ben bunu denedim tipo da ikisi de aynı motor (1.6 i.e.) birinde remus komple performans eksoz birinde sanayi yapımı özel eksoz (bu eksozun maliyetini bilmiyorum) remus un komple setteki borusu 50 lik sanayi yapımı 60lık kalkışta da rollingte de sanayi yapımı remus u yedi...

40. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon