arkadaşlar muhabbete uzak kalmak istemedim öncelikle filtern hayırlı olsun dedikleri gibi davlumbazın orda filtreye yetecek kadar bi boşlukvar ben oraya kadar uzatmayı düşünüyorum bu arada filtre ve son susudurucu yerine performans eksozu buldum hepsiburda.com u gezerken.. resmlerini ve özelliklerini yolluyorum universalmış dediklerine göre ne kadar etkili olur yada montajda sorun çıkarmı bilmiyorum bilirsiniz bütün araçlara uyan şeyler gp biras yabancı kalıyo :-D bu arada ikisnin maliyeti motaj hariç
386.45 ytl kdv dahil ve tüm kartlara vade farksız 12 ay taksidi var yani aylık
32.20 ytl oluyor...
EKSOZ
Performans tip egzoslar aracınıza ses desteği yanısıra güç desteğide vermektedir.İçerisindeki hava akışını kontrol eden sistem buna olanak verir.
Uygunluk : Tüm marka ve model araçların egzos çıkışlarına uygundur.
Paslanmaz Black+krom,içerisinde özel performans filtresi
Spor egzos sesi elde etme imkanı
Komple uzunluk : 51 cm
Susturucu ebatları : 30 cm x 21 cm
Çıkış uçlarının her birinin uzunluğu : 16 cm
Çıkış uçlarının her birinin çıkış çapı : 6 cm
Bağlantı kaynak yeri çapı : 5 cm çap
HAVA FİLTRESİ
Aracınızın standart filtre sistemi yerine esnek katlanabilir ve gereken şekil verilebilen borudan üretilmiştir. Aracınız için en doğru konuma gelmesi için rahatça şekil verilebilir.
Esnek boru üzerinde gerçek karbon fiber malzemeden üretilmiş dayanıklı filtre kutusu bulunur.
Aracınızın standart hava emiş sistemi yerine daha hafif, dayanıklı ve en yüksek performans için tasarlanan boru ve filtre kutusundan oluşmaktadır.
Tasarımı ile motorunuza daha fazla soğuk hava girişi ve kesin performans artışı sağlar.
Motorunuza kattığı ekstra güç, aynı sürüş şartlarında standart filtrelere oranla yakıt ekonomisi sağlar.
Hava geçirgenliği %50 olan standart filtrelere karşılık %99.9 oranında hava geçirgenliğine sahip olan kit rahat ve bol hava geçişi ile motorunuzun gaz pedalına verdiği tepkileri hissedilir derecede iyileştirir.
Mikrofiber filtre süzgeci ile standart filtrelere oranla çok daha fazla süzme özelliğine sahiptir. Motorunuzu toz partiküllerinden maksimum seviyede korur.
Çok hafif malzemeden üretilen bu kitler aracınızı hafifletirken muhteşem bir motor sesi ile sürüş keyfinizi arttıracaktır.
Standart filtrelere oranla uzun vadede çok ekonomiktir.. Kit üzerinde bulunan Simota Urethane filtre periyodik bakımları yapılarak 500.000 km kullanım ömrü sunar. Ebatlar
Boru çapı: 70 mm
Boru uzunluğu: 70 cm
Filtre Kutusu (boy-çap): 200mm-130mm
Yer imleri