dızellerde acık hava fıltresı uygulanıyormu :(:(:(
Arkadaslar oncelıkle hepınıze merhaba yenı uyeyım :) sıte cok hosuma gıttı aranızdakı yardımlasmalar fılan hosuma gıttı en kısa zamanda sıze katılmak ıstıorum benım de bı sorunum olucak bende de 1.3 dızel punto var ve acık hava fıltresı takmak ıstıorum otermı otmez mı :)
1000 euro nerde 65 ytl nerde mantıklı olalım yaaa:S
Alıntı:
Er-NnN Nickli Üyeden Alıntı
başta nie büük harf olarak nie yazdın anlamış deilim büyük harf forumlarda baırma anlamında kullanılır çok mu kızılcak bişi söledim onu da anlamış deilim zaten farklı birşey sölemiyorum sadece gidip 1000 $ vericeime giderim sanayide min 65 lik boru kestirir manifolda kaynattırır ardında da son susturucuya da o kadar para vermem onu da sanayi de remusdan daha yapan ustalar var onlara da eksoz yaptırır takarım gidip 1000 $ vermeden aynı sonucu alırım dedim...
ki eer sanayiyi gezersen bunun ne kadar kolay olduunu örenmiş olursun tabe ustasını bulursan...
sana neden bağırcamki ben harf takılmış büyük gelmiş bağırmaya gerek yok bu konuda. sadece yanlışlık ayrıca 65 ytly 1000 euoluk bir sistem yaptıramassın dünyada istediğin sanayıye git olmaz diye bişi war 1000euro nerde 65 ytl nerde mantık varmı bu konuda allah aşkına yaaaa dediğin şeyin mantığını bi araştır ayrıca teypte ses sisteminde jantta lastikte 1 ede war 1000 ede war bunlarda tartışmalar oluyo hafif olsun yok bu olsun yok şu wat olsun diye buda dünyaca ünlü bir marka ve fiyatıda bu 65 git yaptır aynısı olsun da valla ozaman alnın dan öpiyim dedikllerimide yutayım yani arkadaşım