Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
- 7-8hp neden hayal olsun ??? bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ??
- filtre ile 4hp alınır mı ? 3 sene önce dynoda sadece filtre ile 100hp den 119hp çıkan arabayı gördüm desem ????
- 7 hp alınır ve motoru kucağınıza almazsınız...tabi adam gibi yapılırsa...sorun olmaz...
- 90hp mjet araç 105 hp değil 115hp olur...hatta renault megane 1500 dci 85hp den 140hp almıştık...dip gazda enjektör arızası veriyordu 2 sene sorun çıkmadan arabaya bindi sonra orijinale çevirdik aracını satıp yeni araç aldı.

çok tuhaf gelecek belki ama bugüne kadar hiç bir atmosferik araçlarda memnuniyetsizlik yaşamadık...tam tersine dizellerde memnun kalmayıp 1 hafta sonra ipta edilen araçlar oldu

ankarada olup da...1400 77hp aracı olan arkadaşlar...lütfen bir gün gelin...1 hafta deneme süreli...yapalım bizzat kullanın tecrübe edin ve sonra burada yaşadıklarınızı gördüklerinizi paylaşın .....

ve bu tartışmaya bir nokta koyalım...
Dediklerinize şu şekilde katılmıyorum. Filtre ile punto firelarda kralı gelse 1 hp bile alamazsınız. Dediğiniz hiç olmaz demiyorum 4 hp alınabilir ama bu araçlardan imkansız! Firelarda ivmelenmede artıştan başka hiç birşey olmaz. o güçleri bu arabadan alamazsınız. Chip konusunda zaten yukarıda yazdım yazcağımı.