Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Değer Bilelim!!!

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Standart Değer Bilelim!!!

arkadaşlar bence araclarımızın degerını bıraz daha bılelım.emınım herkes sevıyordur aracını tabı cok elestırenlerde mevcut. ama aracımı satısa cıkardıgımdan berı ford fıesta takası geldı geccen gun bındım allahım nasıl aractır bu takoz gıbı grande nın yanından gecemez! yenı kasa fıesta arkadasımın kullandım gene aynı ben evo tercıh ederım! varsın bılmesınler ıkıncı elde Fıat markasının degerını bıneceksenız bı araca bence dogru secım! opel corsa geldı takas ıcın yok aracta ruh yok..megane geldı dızel boyle sert bı arac olamaz!grande punto gelse ıdı takasa kabul ederdım ama dıger araclar bence cok ovuluyor...yok mu kotu tarafları bızım aracların var tabı ama ben gene fıat markasını tercıh ederım eger bıneceksem araca....

bravo ma 36 bın ıstıyorum ama vazgecıcem gıbı cunku bu aracın verdıgı hazzı hıcbırısı veremıycek..aynı sınıf focus alayım dersen 40 bın ustunu gozden cıkarıcaksın eskı kasa olarak tamam kalıtelıdır yol tutusu ıyıdır ama tutup 36 bıne bravo satıp 40 bın kusur focusa verıp almam...ısım geregı aracımla karadenıze geldım zıgana rampasını bılen bılır jetta lar leonlar hepsı nal topladı kı sasırıyorlarda aslında bu arac nasıl gıder boyle...kısacası arabama bırkez daha aşık oldum ve vazgecıcem gıbı satmaktan...kararsız kaldım...

yazdıklarım benım kendı gorusumdur ve ızlenımlerımdır...yazıda gecen araclar mutlaka cok ıyıdır benım krıterlerıme gore yazdım kımse sımdıden kusura bakmasın

2. Bu mesajı için 3 kişi engincantan33'ye teşekkür etti:

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bence araclarımızın degerını bıraz daha bılelım.emınım herkes sevıyordur aracını tabı cok elestırenlerde mevcut. ama aracımı satısa cıkardıgımdan berı ford fıesta takası geldı geccen gun bındım allahım nasıl aractır bu takoz gıbı grande nın yanından gecemez! yenı kasa fıesta arkadasımın kullandım gene aynı ben evo tercıh ederım! varsın bılmesınler ıkıncı elde Fıat markasının degerını bıneceksenız bı araca bence dogru secım! opel corsa geldı takas ıcın yok aracta ruh yok..megane geldı dızel boyle sert bı arac olamaz!grande punto gelse ıdı takasa kabul ederdım ama dıger araclar bence cok ovuluyor...yok mu kotu tarafları bızım aracların var tabı ama ben gene fıat markasını tercıh ederım eger bıneceksem araca....

bravo ma 36 bın ıstıyorum ama vazgecıcem gıbı cunku bu aracın verdıgı hazzı hıcbırısı veremıycek..aynı sınıf focus alayım dersen 40 bın ustunu gozden cıkarıcaksın eskı kasa olarak tamam kalıtelıdır yol tutusu ıyıdır ama tutup 36 bıne bravo satıp 40 bın kusur focusa verıp almam...ısım geregı aracımla karadenıze geldım zıgana rampasını bılen bılır jetta lar leonlar hepsı nal topladı kı sasırıyorlarda aslında bu arac nasıl gıder boyle...kısacası arabama bırkez daha aşık oldum ve vazgecıcem gıbı satmaktan...kararsız kaldım...

yazdıklarım benım kendı gorusumdur ve ızlenımlerımdır...yazıda gecen araclar mutlaka cok ıyıdır benım krıterlerıme gore yazdım kımse sımdıden kusura bakmasın
    Katılıyorum söylediklerinize.Aynen söylediğiniz gibi objektiflikten uzak eleştirileri olan arkadaşları uyardığımızda da güya fanatik davranan bizler oluyormuşuz.Hayatında punto almamış veya başka bir marka araç kullanan ama sırf eleştirmek için foruma girenleri bile gördük bu forumda.Gerçi fazla kalamıyorlar bi şekilde uzaklaştırlıyorlar forumdan.Tabi başka marka araç alıp objektif yorumlarda bulunan arkadaşlarımızda var.İnanın birçok değişik marka aracı olan kişilerin girdiği forumlarda bile puntonun bizim forumdan fazla takdir edildiğine şahit oldum.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

bravoyu fazlasıyla merak etmeye başladım

Koray Nalbant
    Punt∞ Evo.. EvoKoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 EV 0..
    Edilen teşekkür: 368

1.6 mjet i gerçekten merak ediyorum , 1.3 evoyla 1.5 lik megane a kafa tuttum bu akşam 110 a kadar önündeydim sonra baktım yaklaşıyor bıraktım chiplesek bizim 1.3 lerde iyi gidecek keşke şu arabanın 1.6 mjet i olsaydı.
    2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

Yeni kasa fiesta iç mekan darlığı hariç çok çok iyi bence...
    Keyif BMW'Dir...

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

focus can dır bence 3 5 verip focus alınabilir

utku yünsel
    anamurmuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BG 6217
    Edilen teşekkür: 58

iki ay önce punto 1.4 fire dinamic aldım ve almadan önce de 3 ay araştırdım eski kasa fiesta clio3 vw polo ve punto araştırdım,clio ve festa kesinlikle değerinin 5 bin TL fazlasına satılıyor 2. eli.bu araştırdıklarım arasında polo iyiydi ama onunda full ve temizini buluncada puntodan 3 bin TL fiyat farkı olduğu için alamadım,şimdi diyorum iyikide punto almışım,bu fiyata bu konfor rahatlık başka hiç bi arabada yok

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

insanlarda fıat ön yargısı var her zaman söylerim bunu marka imajı kötü arabalarımız değil.

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Bravo on numara araç. Test sürüşüne çıktım ondan söyleyebiliyorum bunları. Motor ses yalıtımı ideal, yol sesini orta seviyede, rüzgar sesini ise biraz fazla alıyor. Golfe de bindim focusa da bindim. Aşağı kalır yanı yok bravonun bu araçlardan. Fazlası olduğu ise aşikar. 300 Nm torku geçebilen bir marka çok uzun yıllar olmadı dikkatinizi çekerim. Şimdilerde ancak renault 320 Tork sağlayabilen bir motor yaptı (D sınıfı araç parasına satılıyor tabi o ayrı). Honda ise yeni yeni i-dtec motorla 300 torku deneyecek. Focus ise halen 270 torkta. Golf desen 250. Yani bravo C segmentinin motor açısından en sağlam aracı. Eksiklikleri muhakkak vardır... Her arabanın olduğu gibi.

Yeni Fiesta konusuna gelirsek.. Araç B sınıfı arkadaş. Puntoya bindiğimde C sınıfı araca binmiş gibi hissederken Fiesta daracık. Koltukları daracık, arka tavan mesafesi daracık... Kafam değiyor (Boyum 1.87). Motor sesini fazlasıyla içeri alıyor (dizel). Çamurluk davlunbazlarına çarpan kum çakıl sesi olduğu gibi içerde. Amortisörler sert.. Klima en düşük fan seviyesinde ıslık sesi yapıyor. Bu saydıklarımın hiç biri puntoda yok. Sadece direksiyon ve şanzıman tepkileri onayımı aldı fiestanın.. Gerisi fasofiso. Hemde titanium X idi. Klimayı falan sesle yönetebildiğin anahtarsız giriş yapabildiğin zımbırtı.. Allayıp pullayıp satıyorlar ama konfor falan desen tırt araç. B sınıfının lideri Puntodur her zaman söylüyorum bunu. Benim arabam olduğu için değil ama yarın satsam biri bana bu fiyat aralığında ne alayım dese gözüm kapalı punto derim. On numara araç bizimkiler. Ama o marka ön yargısı yok mu bitiriyor bizi... Bi fiesta kadar değeri yok araçlarımızın işte milletin gözünde.

11. Bu mesajı için 4 kişi byspayn'ye teşekkür etti:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı byspayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bravo on numara araç. Test sürüşüne çıktım ondan söyleyebiliyorum bunları. Motor ses yalıtımı ideal, yol sesini orta seviyede, rüzgar sesini ise biraz fazla alıyor. Golfe de bindim focusa da bindim. Aşağı kalır yanı yok bravonun bu araçlardan. Fazlası olduğu ise aşikar. 300 Nm torku geçebilen bir marka çok uzun yıllar olmadı dikkatinizi çekerim. Şimdilerde ancak renault 320 Tork sağlayabilen bir motor yaptı (D sınıfı araç parasına satılıyor tabi o ayrı). Honda ise yeni yeni i-dtec motorla 300 torku deneyecek. Focus ise halen 270 torkta. Golf desen 250. Yani bravo C segmentinin motor açısından en sağlam aracı. Eksiklikleri muhakkak vardır... Her arabanın olduğu gibi.

Yeni Fiesta konusuna gelirsek.. Araç B sınıfı arkadaş. Puntoya bindiğimde C sınıfı araca binmiş gibi hissederken Fiesta daracık. Koltukları daracık, arka tavan mesafesi daracık... Kafam değiyor (Boyum 1.87). Motor sesini fazlasıyla içeri alıyor (dizel). Çamurluk davlunbazlarına çarpan kum çakıl sesi olduğu gibi içerde. Amortisörler sert.. Klima en düşük fan seviyesinde ıslık sesi yapıyor. Bu saydıklarımın hiç biri puntoda yok. Sadece direksiyon ve şanzıman tepkileri onayımı aldı fiestanın.. Gerisi fasofiso. Hemde titanium X idi. Klimayı falan sesle yönetebildiğin anahtarsız giriş yapabildiğin zımbırtı.. Allayıp pullayıp satıyorlar ama konfor falan desen tırt araç. B sınıfının lideri Puntodur her zaman söylüyorum bunu. Benim arabam olduğu için değil ama yarın satsam biri bana bu fiyat aralığında ne alayım dese gözüm kapalı punto derim. On numara araç bizimkiler. Ama o marka ön yargısı yok mu bitiriyor bizi... Bi fiesta kadar değeri yok araçlarımızın işte milletin gözünde.
    Oğuz, bu arada 1.6mjd nin 320nmlik bir versiyonu var.Dolayısıyla Renault hala geçemedi bu tork değerini

Brk Shn
    Bigbrother - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oğuz, bu arada 1.6mjd nin 320nmlik bir versiyonu var.Dolayısıyla Renault hala geçemedi bu tork değerini
    320 nm torku var ama 105 bg sadece bu yüzden megane 3'e kafa tutamaz...

METİN BAKKAL
    fatih5533 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen durum böyle eğer bi guiletta almayacaksam bravoya focus filan takas etmem... çok güzel bi araba...herkesin gönlünde bi aslan yatar tabi ..o başka
    Vatan ne Türkiyedir Türklere Ne de Türkistan Vatan ebed ve Müebbet bir ülkedir Turan ...

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Alıntı Bigbrother Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi de 140 HP olaydı o 1.6 JTD-m2 Ben o zaman görürdüm megane'ı Zaten torkta da yetişebilen bir tek renault var başka marka yok. Yürü be multijet
    Konu byspayn tarafından (25/10/2012 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: ufak imla hatası

Hüseyin Özden
    ozdkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 71

bildiğim kadarı ile jülyet yada lancıa deltada kullanılan motor 1.6 mjet 120 beygir 320 tork... bencede reno geçemedi hala
    diğer yandan bravo gerçekten çok güzel araç. bagaj hacmi sınıfındaki hiç bir araçta yok. bir çok özelliği ile ben çok fazla çekiyor.
    bundan sonraki aracım kısmetse bravo olacaktır.
    Konu ozdkay tarafından (25/10/2012 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

serkan ....
    drive italian Nokta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 TT 5233
    Edilen teşekkür: 237

ya zaten bu arabalarını kötüleyenleri anlamıyorum sanki daha önce ferrariye biniyordu adamlar ne biliyorsunki ne kötülüyorsun arabamızın piyasasını düşürüyorsun adam yazmış fren ampulüm patladı nekadar dandikmiş evindeki ampul hiçmi patlamıyor çukura girdim jant egildi hayvanlaşma kardeşim sakin git puntonun üzerine türkiye şartlarında arabamı var fiyatına göre en konforlu ve en ideal aralrdan birisi punto bence iyiki puntoya biniyorum iyiki varsın fiat.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper demir
    alperd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

yazdığınız bütün övgülere katılıyorum

bir de ekleme yapayım C sınıfı "Dizel Otomatik" olarak hala Bravo'yu hp ve tork olarak geçebilen araç yok değil mi?
    Alper DEMİR

2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
    2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)

2006 model Meriva OPC (2 yıl)
    1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Çok klişe ama bravo ya vw amblemi konsa millet aylarca sıra beklerdi. Marka imajı herşey.

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

22. Bu mesajı için 2 kişi krm1983'ye teşekkür etti:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

120bg 320nm torklu versiyon da mevcut ama Türkiyeye gelmedi hiç.Zaten ben torku belirtmişim önceki mesajımda.Neticede şuanda en güçlü dizel dci, tork olarak ise yine dci ve mjtd...

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

120bg 320nm torklu versiyon da mevcut ama Türkiyeye gelmedi hiç.Zaten ben torku belirtmişim önceki mesajımda.Neticede şuanda en güçlü dizel dci, tork olarak ise yine dci ve mjtd...
    kağıt üzerinde dci asfaltta multijet eniştemin latıtudesini 5 boy farkla geçtim..

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kağıt üzerinde dci asfaltta multijet eniştemin latıtudesini 5 boy farkla geçtim..
    Latıtude kullanılan motor 110bg lik dci idi yenilerde 130 luk kullanılacak.
    Ayrıca latıtude ile Bravo arasındaki boyut ve ağırlık farkınıda gözardı etmemelisiniz.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Sayfa 1/2 12 SonSon