arkadaşlar bence araclarımızın degerını bıraz daha bılelım.emınım herkes sevıyordur aracını tabı cok elestırenlerde mevcut. ama aracımı satısa cıkardıgımdan berı ford fıesta takası geldı geccen gun bındım allahım nasıl aractır bu takoz gıbı grande nın yanından gecemez! yenı kasa fıesta arkadasımın kullandım gene aynı ben evo tercıh ederım! varsın bılmesınler ıkıncı elde Fıat markasının degerını bıneceksenız bı araca bence dogru secım! opel corsa geldı takas ıcın yok aracta ruh yok..megane geldı dızel boyle sert bı arac olamaz!grande punto gelse ıdı takasa kabul ederdım ama dıger araclar bence cok ovuluyor...yok mu kotu tarafları bızım aracların var tabı ama ben gene fıat markasını tercıh ederım eger bıneceksem araca....
bravo ma 36 bın ıstıyorum ama vazgecıcem gıbı cunku bu aracın verdıgı hazzı hıcbırısı veremıycek..aynı sınıf focus alayım dersen 40 bın ustunu gozden cıkarıcaksın eskı kasa olarak tamam kalıtelıdır yol tutusu ıyıdır ama tutup 36 bıne bravo satıp 40 bın kusur focusa verıp almam...ısım geregı aracımla karadenıze geldım zıgana rampasını bılen bılır jetta lar leonlar hepsı nal topladı kı sasırıyorlarda aslında bu arac nasıl gıder boyle...kısacası arabama bırkez daha aşık oldum ve vazgecıcem gıbı satmaktan...kararsız kaldım...
yazdıklarım benım kendı gorusumdur ve ızlenımlerımdır...yazıda gecen araclar mutlaka cok ıyıdır benım krıterlerıme gore yazdım kımse sımdıden kusura bakmasın
Yer imleri