Alıntı dorukhanakman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Follow me home özelliği kontağı kapattıktan sonra selektör yaparak 30-60-90 saniye ayarlı olarak var, yani araçtan indikten sonra eve kadar takip ediyor. Fakat bu aldığım modülde yeni nesil araçlarda olan, hani kumandadan kapıları açtığınızda ve kapattığınızda farları ve stopları açan Coming & Leaving Home sistemi var, montajını yaptırabilirsem o şekilde olacak, onun olmasını istiyorum
dostum 1 ay önce ben yaptırdım . modacar ın far sensörü follow me sensörünü taktırdım üzerinde ufak bir şema var ama çoğu usta anlamıyor . sen diyeceksin ki kontağa bağla bir ucunu bir ucunu stoplara ve farlara (bizde kısa uzun tek kablo) normalinde 1 ucta parklara bağlanıyor ama bizim usta yapamadı . şuan far sensörü çalışıyor follow me de çalışıyor . yanlız şöyle bir durum var. gece farlar otomatik yanıyor ama göstergeler yanmıyor çünkü parklarla birlikte yandığı için bizim usta bağlayamadı parklara kablo vermemişler dedi ben inanmadım ama 6-7 yer gezince sıkılmıştı iyice. neyse gece park konumuna getiyorum arıza ışığı yakıyor ancak önemli bir durum değil çünkü far açık konumuna getirince arıza ışığı sönüyor. nedeni şu sinyaller ve parklar birbirine bağlı bende muhtemelen ondan dolayı çok önemli değil . ama şu güzel kumandadan kapıları açınca farları ve stopları yakıyor gece güzel oluyor ama gündüzde yakıyor bunu nedenini anlayamadım ama önemli değil. iyi bir usta bulup bağlatabilirsin