Aslında Halil abinin bunun ile ilgili yazdıklarını okumuştum ve hemen bir heyecanla kendisiyle iletişim kurdum, fakat bu işlem için müsait olmadığını söyledi![]()
Aslında Halil abinin bunun ile ilgili yazdıklarını okumuştum ve hemen bir heyecanla kendisiyle iletişim kurdum, fakat bu işlem için müsait olmadığını söyledi![]()
Tekrar merhabalar, özelde gürüştüğümüz üzere bu aralar gerçekten hiç müsait değilim. Arkadaşlar zaten ne kadar yoğun çalıştığımı biliyor ve bu yakınlarda durumlarım iyice karışıklaştı. Şuan 12 saat çalışıyorum, uykuya bile 3 4 saat zaman ayırabiliyorum. O yüzden tekrar kusura bakmayın.
Gelelim body yakma durumuna. Eğer montajı yaptıracağınız kişi aracın elektrik sistemini bilmiyorsa evet bodynizi yakabilir. Bodynin bazı bölümlerinde +, bazısında -, bazısında da ohm değerler kullanılmakta, eğer ohm girişine 12v beslerseniz body yanma ihtimali çok yüksektir ki bunu sigorta önleyemez, ya da geç kalır. Kısa süreli yani anlık beslemelerde sorun olmayabilir, bunla ilgili bodylerimizi tecrübe etmedim hiç ama mesleki deneyimlerimden edindiğim bilgiye göre yanar. Servisler müşteri şikayetlerinden dolayı ilave donanımları araçlara takmazlar yani araçların orjinalliğini ellemezler. Yapan bulursunuz ama trakyadaki servislerde değil. Ankaradaki bazı servislerde çalışanlar bu tip işleri yapıyor. Sadece size değil, diğer tüm arkadaşlara uyarım olsun bu mesaj. Aracınızın elektrik sistemini, bilmediğiniz güvenmediğiniz kişilere elletmeyin. Sonra üzülen siz olursunuz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri