Arkadaşlar Merhaba
Yaklaşık 1.5 yıldır 1.3 MJ 75 Ps'lik Egzotik Kırmızı Evom ile aranızdayım, bugün bir konuda sizlerin bilgi ve deneyimlerinize danışmak üzere bu konuyu açıyorum
İnternetten hiçbir araştırma yapmayıp bir heyecanla sonradan takılan Far sensörü modülünden satın aldım. Aslen Eskişehirde ikamet ediyorum fakat şu an yazlıkta ailemin yanında Tekirdağ/ Şarköy ilçesindeyim, burada ne kadar usta ne kadar servis varsa hepsine sordum, Keşan'da dahil hepsi montajından korktular, 'Bunu takarsak beyni yakarız yok şu kadar bin lira masrafı olur', 'Yok bizim arkadaş taktı sonra 2 ay sonra araç geri geldi beyin yanmıştı aylarca kaskoyla uğraştılar' gibi cevaplar aldım ve hepside reddetti, alarm & elektronik işleriyle uğraşan bir ustayla görüştüğümde de ben takarım ama arıza ışığı yanarsa karışmam, beni ilgilendirmez gibi gayet saygısız ve boş bir cevap aldım haliyle güvenmeyip ona da yaptırmadım.
Şimdi benim merak ettiğim bu modülün montajı, bizim arabalarda Canbus'u bu kadar etkileyip, böyle sonuçlar doğurabilir mi? Açıkçası otomatik far için değilde follow me home özelliği için almıştım, bir şekilde arıza ışığını yakmadan montajını gerçekleştirmem mümkün mü? Bu konuda bilginizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız beni çok mutlu edersiniz.
Modülün görselini ekte sizlere sunuyorum, Herkese şimdiden teşekkür ediyorum