alayına hodri meydanHodrim geldi bu aralar
Bu arada bravo 1.3 değil. Ne kadar yüklendiğini sorgulamadan yazılımsız bir tjet bile geçer deniyor vay beee![]()
-----
Yemin ederim ezel gibi suratımı değiştirip hepinizden intikam almaya gelirim haaa![]()
alayına hodri meydanHodrim geldi bu aralar
Bu arada bravo 1.3 değil. Ne kadar yüklendiğini sorgulamadan yazılımsız bir tjet bile geçer deniyor vay beee![]()
-----
Yemin ederim ezel gibi suratımı değiştirip hepinizden intikam almaya gelirim haaa![]()
uyar![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Kendinden emin yazıyor karşısınada kimse çıkamadığına göre bana 77 ile rüzgar yapmak kalır,ben yazmam bana ne dahaalayına sık Murat napalım
bensiz konu baya bi uzamış gitmiş
Denemek isteyen olursa havaların ii oldugu bi akşam çıkar bakarız![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
eveeeeeeeeeet sonuç beyler![]()
Puntolojik
önce sercanımle deneyin sınavı geçenler ertuğ ile denesinler en sondada benimsona kalan dona kalır hesabı benimle denesinler![]()
Benide geçerlerse prenses kurtulcak happy ending olcakmış![]()
toplanın deneyip bir kaç vidyo yapın eğlenceli olur![]()
hopp nereye geçtin geçemedinkivideo olsada geçmiş olmıcanki
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ama sende geçemedin![]()
Getirgel Murat kardeş arabanı deneriz sıkıntı yok.Yalnız netice sonun da bir depo benzinini alırım boşa kürek çekmeyelim..
BAyramda büyük ihtimal bodrumda olcam. Bodrumda babamda sport bravo var. Benim mjet şu anda ondan iyi gidiyor. DEneyelim onunla. Eğer geçersem ama ben hem ona hemde mjetime bir depo istiyorum kabulmu ??
Nasılsa uzak taa ankarada yaa gelemez diye atayım mantığıgüzel taktik
Sen tjetinin benim arabamı geçebilceğini düşüüyorsun yani gerçekten bravoooo![]()
abicim bence bi mesafe verin birbirnize mesela 3 km, 5 km o zaman daha iyi anlaşılır kim daha iyi gidiyor...
çünkü M-Jet bi süre sonra turbolu ve benzinli bi araca mutlaka geçilecektir...
1.6 M-Jet'in gücünü küçümsemiyorum kesinlikle ama uzun mesafede görelim kim geçecek...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri