benim donanım boşta araba dolu. İnanmayana hodri meydanAlayına hodri meydan yolda f430 koysam ona bile saplayacam o derece hodri meydanım bu aralar
Elmedin abinizin arabasıyla bi denesek keşke o halde![]()
benim donanım boşta araba dolu. İnanmayana hodri meydanAlayına hodri meydan yolda f430 koysam ona bile saplayacam o derece hodri meydanım bu aralar
Elmedin abinizin arabasıyla bi denesek keşke o halde![]()
aynen abi denemek lazım elmedin abi gelsede bilgi verse bize
Benim beygirler ufak olduğu için birşey diyemiyorum ama;
bravo gibi ağır bir kasa
dizel 1,3 motor
105 hp (ne kadar yüklendiğini sorgulamıyoruz)
karşısında sadece yazılmış gp t-jet uzar gibime geliyor,stock t-jet im bile olsaydı kesin kalkmak isterdim
hodri meydan bende bütün superchips megacips vs nası yapılmış t-jet varsa hepsini bekliyorum![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
alayına hodri meydanHodrim geldi bu aralar
Bu arada bravo 1.3 değil. Ne kadar yüklendiğini sorgulamadan yazılımsız bir tjet bile geçer deniyor vay beee![]()
-----
Yemin ederim ezel gibi suratımı değiştirip hepinizden intikam almaya gelirim haaa![]()
uyar![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Kendinden emin yazıyor karşısınada kimse çıkamadığına göre bana 77 ile rüzgar yapmak kalır,ben yazmam bana ne dahaalayına sık Murat napalım
bensiz konu baya bi uzamış gitmiş
Denemek isteyen olursa havaların ii oldugu bi akşam çıkar bakarız![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
eveeeeeeeeeet sonuç beyler![]()
Puntolojik
önce sercanımle deneyin sınavı geçenler ertuğ ile denesinler en sondada benimsona kalan dona kalır hesabı benimle denesinler![]()
Benide geçerlerse prenses kurtulcak happy ending olcakmış![]()
toplanın deneyip bir kaç vidyo yapın eğlenceli olur![]()
hopp nereye geçtin geçemedinkivideo olsada geçmiş olmıcanki
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ama sende geçemedin![]()
Getirgel Murat kardeş arabanı deneriz sıkıntı yok.Yalnız netice sonun da bir depo benzinini alırım boşa kürek çekmeyelim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri