bunu en ıyı Erdı bılır sanırım![]()
Arkadaşlar merhaba sabah Alanyaya yola cıkacağız Ankaradan en kısa en iyi yol güzergahı nasıldır? Ayrıca yol üzerinde mola tavsiyesi verebileceğiniz yerler olursa cok sevinirim...
bunu en ıyı Erdı bılır sanırım![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
ankara-kulu-konya-seydişehir-akseki-manavgat-alanya....5 saatte alabılırısın bu güzergahı...yolda durabilecegin en iyi tesis tınaztepe tesisleri..nerde seydişehiri geçince..ama yemek içinse konya da durman daha iyi olur....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Bnece afyon tarafından git yolu daha iyi gibi .. Konya yolunda çok sorun duymuşum düz olduğu içinmi dönemeçi fazla olduğu içinmi bilmem ..
konya yolu dumduz abıo yuzden ınsan sıkılıyor orda araba surmekten.yol bıtmıyormus gıbı gelıyor
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Bence çok düz yol iyi değil. İnsanın uykusu geliyor o yollarda yav araba kullanırken biraz
atraksiyon olması lazım virajlar, viyadükler, geçitler, tarlalar
Bende kötü navigasyon gibiyim yoldan çıkaracağım
Çok yanlış yoldasın GERİİİ DÖÖÖN![]()
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
ankara,afyon,antalya,yaklaşık, 600 km. antalya-alanya.150km. toplam,750km.
ankara-konya,yaklaşık 245km. konya-alanya,270km. toplam,515km
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
ankara alanya konya akseki üzerinden gidilirse 542 km
ankara afyon antalya 561 km antalya alanya 137 km yani antalya üzerinden 698 km karar senin![]()
tolga bey siz bizzat bu kilometreleri yaptınızmı,yoksa karayollarının mesafelerimi bunlar.
Konu şekerlioğlu tarafından (19/08/2009 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
merhaba, dün gelirken Konya- Akseki üzerinden alanyaya geldim o aksekiden sonraki dağ yolu resmen mahfetti, 2 kere üzrime hatalı sollama yapan araba cıkıyordu, tırsmadım desem yalan olur dönüşe belki dönüşü Antalya, Afyon yapabiliriz bilmiyorum Afyon yolu nasıl bilen var mı?
alanya ankara arasi en mantikli yol > alanya, manavgat, akseki, seydisehir, konya, ankara guzergahidir. akseki civarindaki rampa ve virajlar, afyon'daki koroglu belinden daha iyidir, en azindan yol genis oldugu icin sorunsuz gecer. alanya'dan afyon uzerinden ankara'ya ulasmak yolu uzatir. afyon koroglu beli, sandikli afyon arasinda yol calismalari devam ediyor. yillardir bitiremediler zaten. bolunmus yol yapacaklar nedense yillardir cok agir sekilde ilerliyor.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Daha yeni gelen biri olarak çok fazla çalışma kalmadığını belirmek isterim afyon yolu bence daha risksiz olacaktır..
Kesınlıkle Alanya-Akseki-Seydişehir-Kulu-Konya İstikameti derim. Akseki yolu virajlı ama diğer yola göre daha geniş ve düzgün bir yol diğer taraf hem uzun hem de dinardan sonra ısparta-antalya arasının daha iyi olduğunu kimse iddia edemez. Kesinlikle konya yolundan gidilmesini ve Tınaztepede mola verılerek Türkiyede bir eşi daha bulunmayan Tınazytepe mağaralarının da görülmesini tavsiye ederim.
konya seydişehir akseki kavşak alanya.... konyadan kavşağa 2 saatte inilebiliyor... Alacabel yolunda şuan mıcır ve şerit çalışmaları olduğu için yolda bazen çalışmalardan tek şerite iniyor yol haberiniz olsun... tesis olarak Müslüm Abinin dediği gibi Tınaztepe war, meşhur tınaztepe mağaraları fln var... ama orası genellikleçok kalabalık olabliliyor ondan 500 metre sonra bi güzel tesis daha var... Yada sehdişehirde göbekte bi petrol-alışveriş merkezi -lokanta tarzı büyük bi yer war oradanda yemek yenilebişlr meşhur leblebi alınabilir...
Ve yolda oldukça BEL FITIĞI 0533..... diye numaralar var![]()
Afyon yolu problemsiz arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce Ankara-Antalya yaptım o yoldan sorun yok. Malumat
arkadas buyuk ihtimalle yola cikmis coktan ankaraya varmistir ama ben yine de tekrarliyayim;
arkadasimiz antalya'dan ankara'ya en mantikli yol nedir demiyor! alanya'dan ankara'ya diyor... antalya - alanya arasi 130km sehir iciyle 150km. neden adami fazla km yapmaya yonlendiriyorsunuz? israrla afyon uzeri diyorsunuz anlamiyorum..
ha gezmek dolasmak istiyordur, afyon guzergahi tercih edilebilir tabi, orasi ayri. afyon uzerinden giderse; yol uzerinde gidilebilecek burdur'da karain magarasi ziyarete deger. muhtelif kesimlerde keciborlu sandikli civarlarinda yol tek seride iniyor. sozun ozu, ekonomik olsun denirse konya uzerinden, degisiklik olsun yol uzasin gezeriz denirse afyon uzerinden gidilebilir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
arkadaşlar bende konya yolu taraftarıyım...fazlasıyla rahat ve kısa mesafeli antalya gidişleri için.giderken konya üzerinden gittim dönüşte ise afyon..Konya yolunun kötülüğü belediye çok fazla oynamış bu sene yollarla ve anlamsız,yersiz kavşaklar yapılmış.Bu nedenle şehir içi trafiği berbat konyanın onun haricinde gayet rahat gittim.Ancak dönüşte afyon yolundaki çalışmalar ve sıkış tepiş yollar beni rahatsız etti...
konyanın sehir ici trafigi aksine okadar guzel odluki hic ısıga takılamadan merkeze iniyorsunuz bunun neresi kotu . ve konya okadar cok kavvsak yaptıkii bence en guzel trafigi olan yererden biri oldu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri