Chip olayını kesinlikle tavsiye ederim hem performans hem tüketim açısından ama 300 tl olması biraz kafamı karıştırdı.tahminimce kopya yazılımdır.Yoksa maliyeti okadardır diye tahmin ediyorum.
evet arkadaşlar sonunda chip olayına girmeye karar verdim.İst.göztepe sanayide 300 tl ye pazarlıkla yazılım yükleyen birini buldum.75bg-95bg olur dedi beğenmezsen eski yazılımı yüklerim paranı iade ederim diyor.ne dersiniz çok farkeder gibime geliyor.fiyatta uygun gibi.
Chip olayını kesinlikle tavsiye ederim hem performans hem tüketim açısından ama 300 tl olması biraz kafamı karıştırdı.tahminimce kopya yazılımdır.Yoksa maliyeti okadardır diye tahmin ediyorum.
evet piyasa da 600 tl civarlarında
300 tl muhtemelen kopya yaızlım ama araçla birebir uyumluysa sorun olmaz![]()
ankara etimesgutta 100 tl ye yapıyorlar sahibinden de ilan var.
Orhan şu 100 lükten benim arabayada yaptıralım olmazmı sonuç alamazsam kafanı kırarım ama![]()
boyle 100-200TL'ye chıp ısıne gırenler dıkkatlı gırsın.bızım burda da 2 tane kopya yazılım magduru.Nadır Abı daha ıyı bılır, adamlar pıston kolları ellerınde servıse gıttıler...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
mehmet ilanı bolup gözüne sokacam sen hiç kafanı yorma.
Konu mustafaf tarafından (11/12/2009 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
bencede gidip 100 liralığı yaptırmak en mantıklısı..yada gidip superchips den yazılım getirticeksin garanti olcak..ama 100 milyonluk yazılım iyi sonuç verebilir..kötü sonuç verse bile 100 lira bişey değil..gidip 600 -700 lira verip de gibi sonuç alınırsa hiç şaşmam..sonra yazılımı güncelle diye yalvarırsınız adamabu işin maliyeti yok bi kere yazılımı yapan adam için keş para
o yüzden 100 lira bile çok
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
gecenlerde bırısı bır konuda bahsetmıstı.Istanbul'da bır fırma chıpden dogacak arızalara karsı garantı de verıyormus.konuyu tam hatırlayamadım.bulursam lınk eklerım...
hayırlısı...umarım güzel sonuç alırsınız =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
mustafa kardeş sorunun ordan çıktığına inandırırsan verir tabi
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri