burda arife cevap hakkı doğuyo![]()
burda arife cevap hakkı doğuyo![]()
5lik eibach ın 5cm düşürdüğüne inananlara ufak bir bilgim olsun..
ön 40-45 mm arka 30mm düşüyor 1.3 mjette..
Eibach Federn : Performance Suspension buradan bakabilirsiniz..
bu arada eibach yay 2 çeşit bulunmaktadır..
1.model Kod:E20-30-010-01-22
(1.2 8v-1.4 8v-1.416v starjet motorlara uygun ağırlık olarak)
ağırlık dengesi:ön aks yükü 950kg --arka aks yükü 850kg
2.model kod:E20-30-010-02-22
(1.3 mjet 75-90hp-1.4abarth-1.4T-jet-1.9 mjet)
ağırlık dengesi:ön aks yükü 1000kg--arka aks yükü 850kg
İKİ MODEL DE ÖN 40-45mm ARKA 30mm düşürmektedir bilginize..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
performans ve görüntü acısından memnundum..ama 5lik H&R kullanıyorum su an..3.5 luğu aldığım zaman 5liği bulamadığım için mecbur kalmıstım 3.5 almaya..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
taktınmı yayları bakıyım![]()
sabah takcam =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ne oldu la burdan son surat gidiyodun![]()
dedim sana akşam akşam taktırma diye
daha ii olmuş![]()
kanka usta mırın kırın etti sabah gel dedi![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ben bir hafta önce Eibach 5cm aldım sportline performansından son derece memnunum ama goruntu acısından biraz beklentilerimi karşılamadı ama 205/45/17 jant lastik takımı alıcam onumuzdeki ay o zman daha da kral olucagını düşünüyorum bakalm görücez
ön 40 arka 30mm =) 50/50 değil![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
lan ertuğ arayıp çıkartacam 100 kere yazdın aynı mesajı. Tamam h&r 50 eibach 40sende rahat et bizde edelim.
önden çekişli araçların arka tarafları dağa yüksek olur diye biliyorum çünkü gaza basınca aracın ön tarafı biraz yukarı kalkıyor tekerleklerdeki ağırlık azalıyor çekiş ön tekerlekte olduğu için araç yere tutunsun patinaj çekmesin diye ağırlık dengesiyle alakalı birşey sanırım nasıl firene basınca aracın önü yere yaklaşırya onun gibi birşey. drag yarışlarındaki araçlara bakın arka tarafları çok yüksektir ben böyle biliyorum eskiden peugeot 306 aracım vardı onda sadece önde yay vardı arka torsiyondu benim yayları takan modifiyeci maslakta iyi işler yapan bir usta bilgisine güvenirim benim yaylar 40mm,likti arkayı 30mm ayarlamıştı banada bu şekilde bilgi vermişti sanırım bizim arabaları arkalarının biraz dağa yüksek olması bununla alakalı olabilir
arkadaşlar bende dun eibach 4 cm yay aldım yarın taktırıcam.... acaba diyorum servistemi taktırsam bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı??? bide bu yayları 380 tl ye aldım normal mi acaba???
ben daha dun aldım pro kit E10-30-010-02-22 BU UYGUNMUDUR ACABA BENİM ARACA yarın taktırıcam.....
Konu erdiyilmaz tarafından (14/02/2010 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
yukarıdaki model sportkit sizdeki ise prokit aracınıza gayet güzel olucaktır, eğer çok düşmesini istemiyorsanızda sizi tatmin edicektir.
Ben önce gittim 17 '' jant ve 215 40 17 lastik aldım araba oldu aynen jeep
Sonra alman malı K&W marka 35 mm yay taktım araba çok az düştü , gözümü kararttım yayları birer bakla kestirdim , görünüş güzel oldu fakat konfor sıfır..Ayrıca 215 ler kasislerde davlumbaza sürtüyordu kısa bi süre..
Sonra onlarıda çıkarttım ve gidip 50 mm Eibach aldım , sonunda araba hem istediğim gibi düştü hemde konfor çok fazla eksilmedi ve sürtme de olmadı..(ama yok araba zıplamıyordu diyemem tabi)
Garaj resimlerinden bakabilirsiniz çok tatminkar bir düşüş oldu..
Merhaba bende araca 205 45 17 jant lastik ve eibach prokit taktim AMA aracin on tarafi cak az alcaldi arkansas kismi ise tatmin edici sekilde azaldi acaba yaylari degistirsem baska Marka prokit isimi gorurmu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri