fiat klasiği, bazılarında var bazılarında yok.
not: yazılmadan söyliyim bu konu active/dynamic olayı değil fiat saçmalığı daha önce çok konuşuldu)
Bu akşam tesadüfen farkettim arkadaşlar.Yolcu koltuguna oturan kişi emniyet kemrini takmadı ama ikaz vermedi?Noldu acaba?Aracın 2 yıl daha garantisi var daha önce farketmemiştim böle bisey.sürücü tarafında takmassan ikaz ediyor sintal ötüyor ve sembol çıkıyor ama yolcu tarafında tık yok.Böyle bişeyle karşılaşan oldu mu?
fiat klasiği, bazılarında var bazılarında yok.
not: yazılmadan söyliyim bu konu active/dynamic olayı değil fiat saçmalığı daha önce çok konuşuldu)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
arkadaşlar yok mu bir bilen bu konuyuu???sitede araştırdım eski konulardada net bir yanıt veren olmamış.ne ses ne görüntü ne ışık yolcu koltugunda emniyet kemerini bağlı olsada olmasada birsey değişmiyor.Normal mi????
sağ koltuğun altına bak kablo tesisatı var ise arıza vardırkoltuk sensöründe.yoksa geçmiş olsun
bende de böyle maalesef....
durum normal bozulcağını sanmıyorum, özel olarak gitmeyin ama servise bi uğradığınızda sorun.
bu konuda net bi cevap yok ama yenilerdeki tutamak vs olayından biraz farklı bazı mesela 2006ların bazılarında var bazılarında yok. mantık ne ben çözemedim. konuyuda bulamadım ama durum böyle.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sanırım bi ara active modellerin bazılarında da arka camlar manuel olarak üretilmişti. ilginç tabi...![]()
çok ilginçç yaa tamm anladık fiat ama bu kadar da olmama lı yaa
Zaten bir daha fiat arac almak mı tovbe kesinlikle bir daha fiat tan araba almam iyi saçmalamışlar fiat tan nefret ediyorum![]()
Activelerde o özellik yok arkadaşlar. benim GP 2008 modeldi. ve bu özellik yoktu...
Active modelinde arka camlar hiç otomatik omadı zaten Dinamic modelinden bahsettiniz galiba
Başka bir örnek vereyim İnternette satılık ilanlarına bakın 2010 model active araçların bazılarında krom çerçeveli gösterge gövde rengi ayna ve kapı kolları ve sis farı var Bazılarında ise ya birkaçı var ya hiç yok Ben aracı alırken showroomda aynaları boyalı bir gp vardı Yeniler böylemi dedim Sadece otomatik viteslerde böyle dedi Bahsettiğim 2010 model activleri söyledim Evet bir ara öyle geldi Yeni araçlar geldiğinde bizde şaşırıyoruz dedi Mesela bir araç satılıyor krom çerçeveli gösterge gövde rengi ayna ve kapı kolları ve sis farı var Sizde sipariş veriyorsunuz Ya birkaçı eksik ya tamamı eksik gelmiş 2011 leri zaten anlatmaya gerek yok Çalıntı üzerine çalıntı
Bu özellikleri aracı alırken yanında 1000 TL ödeyerek ilave ettirebiliyorsunuz. almak istermisiniz diye bana sordulardı.
Fiat ın sitesinde opsiyon fiyatları diye yazıyor GP ler için
FULL KIT (GÖVDE RENGİ DIŞ DİKİZ AYNALARI, 3 SATIRLI GÖSTERGE PANELİ & TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ, BOYALI ÖN IZGARA, GÖVDE RENGİ KAPI KOLLARI, METAL GÖRÜNÜMLÜ ORTA KONSOL, 15'' ALAŞIM JANTLAR, DERİ DİREKSİYON SİMİDİ & VİTES TOPUZU, ÖN SİS FARLARI)
Bu paket olabilirmi acaba?
Bu da ilginç aslında. Kimisi bu özellikten dolayı şikayet eder. Sinir bozucu olduğunu belirtir. Kimisi de çalışmadığı için yada araçta bu özellik olmadığı için serzenişte bulunur.![]()
bende de yok ama arızalı falan değil aslında sürücü koltuğundada olmasa çok daha iyi olucak
bir arkadaşımın active aracında yolcu koltuğu kemer ikazı mevcut. benim arabama bindi bu niye ötmüyor diye sordu bende hiç ötmediki dedim
yapacak bişiy yok bazısında var bazısında yok..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri