sadece aşağı verme tuşuna basıp denedinmi çünkü iki yere birden verdiğinde hava akışı çok az oluyor. eğer sadece aşağı verdiğin halde ısıtmıyor yada soğutmuyorsa kesin bir problem vardır,
Arkadaşlar evomun klimasının soğutmasından ve ısıtmasından gayet memnunum ancak digital klimanın alt okuna bastığımda ayak bölümüne en ufak esinti bile gelmiyor.Ayaklarım buz gibi kalıyor,ısıtamıyorum.Tabi bu durum yazında geçerli.Elimi uzattığımda hiç bişey hissetmiyorum.Bu durum genel bi problemmi yoksa benim aracımdamı bi sorun var.Yardım ederseniz çok sevinirim.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
sadece aşağı verme tuşuna basıp denedinmi çünkü iki yere birden verdiğinde hava akışı çok az oluyor. eğer sadece aşağı verdiğin halde ısıtmıyor yada soğutmuyorsa kesin bir problem vardır,
her türlü denedim ama en ufak esinti yok.
bir sorun var o zaman...aracın garantisi vardır servise götürün...
Keyif BMW'Dir...
tabi aracım çokyeni daha 7 binde.en kısa zamanda götürücem.
Hayret birşey arkadaş... bugüne kadar hiç kullanmamıştım ayaklara yönlendirmeyi... hava soğuk birazda dışarda kalmıştım. klimayı açıp ayak bölümüne verdim fıss bile demiyor :****( aksine yüzüne veriyor sıcaklığı.. servis yolu gözüktü banada galiba :****(
Aynı sorun malesef bendede var, ayaklara bazen hiç üflemiyor bazen de orta bölme ile beraber üflüyor, servise giden arkadaşlar durum nedir çözüm bulabildiniz mi bilgilendirirseniz sevinirim..
Valla evomun klima anlamında hiç bişeyinde memnun değilim ısıtmayıda soğutmayıda en son değerlerde yapınca bir işe yarıyor ancak siyah ise aracınız güneş altında biraz kavrulduysa hiç birşey fayda etmiyor kışında eğer güneş görmüyor ise.
Servise yarın gidicem hem 10bin bakımı için hemde bu sorun için. halen devam ediyor kalorifer açıkken yukarı camlara orta bölüme ve aşşağı konumda oynamalar yapıyorum arada hafif üfler gibi oluyor.. ben anadolu yakasında arma oto ya götürcem aracıda ordan almıştım.. ilk bakımdan memnun kalırsam devam ederim..
meraba arkadaşlar benimde küçük bir sıkıntım var konu açılmışken buraya devam etmek istedim ayaklara alınca ısıyı sol taraf gayet iyi ısıtıyor fakat sağ taraf ılık hava üflüyor.
Arkadaşlar bu havalandırma sorunlarında sanırım konsolu tamamen söküyolarmış.ve eğer sökülürse asla orjinali gibi oturmaz yerine.banada sökülmesi gerek derlerse napıcam bilemiyorum açıkcası
Arkadaşlar bu sabah Göztepe servise gittim baya uğraştılar,bilgisayara bağladılar.klima sistemini resetlediler hava gelmeye başladı.Ayak bölümüne verildiği zaman havanın bir kısmı ön camın ordan geliyo,valfler tam randımanlı çalışmıyo ama eskisinden daha iyi.Neyse,iş bitiminde durumu anlattılar ve tam olarak düzelmesi için tüm konsolun sökülmesi gerek dediler.Ben istemedim.Ustada eğer başka bi çözüm varsa araştıralm size haber veririz dedi.
Geçmiş olsun kısmen dahi olsa çözmüşsün.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri