hayirdir aracimi degistirdin ?
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
1,4 Multiair aracına lpg sistemi bağlatan arkadaşlar mevcutmu, hangi marka nerede ne kadar ve uyumluluğu hakkında bilgi verirlerse sevinirim.
MOtor performansını nasıl etkiliyor yakıt ne kadar düşüyor silkeleme arıza çıkarma varmı şimdiden teşekkür ediyorum.
hayirdir aracimi degistirdin ?
2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
Bir tane var alacam binmelikönce ararştırayım sonra sıkışmayalım
![]()
lpg takicagina dizel bak cok oynamaz arada,multiair arabaya lpg yi bulastirma ya da fire ye devam et
2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
yok kanka bir kaç yere sordumda multiair lpg sorunsuz oluyormuş şehir içi 21 krş kadar iniyormuş binecem kanka kendim takayım lpg sini .
Ne alaka benim uyeligim yokmu![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
mehmet abi kaliteli marka ve obdli beyinle sıkıntı yaşamazsın büyük ihtimal. ama arıza ışığı yakmayacağının garantisini al, çünkü arıza ışığı yakınca s&s devre dışı kalıyor direkt
Fire olsun Starjet olsun gerekse Multiair olsun bütün benzinli motor türleri için önemli olan marka değil takan ustanın becerisi ve ayarlarının iyi yapılması.....
Piyasada en iyi marka Prins en dandik olarak çin malı kitler gösteriliyor.... Ama ayar ve işçilik daha önemli dandik kitlerle harikalar yaratılan araçlarda var en kalite Prins yada Br kitlerde geçmek bilmeyen silkeleme problemleri yaşayanlarda var....
Dandik kitlerle harikalar yaratanlar var demişsiniz ama Prinsin keihin enjektörleri 1,2 Ω elektriksel direnciyle dünyanın en hızlı açılan LPG enjektörü ve 2,5 ms'de dahi lineer akış sağlıyor.. Piyasada bunu başarabilen başka bir enjektör yok..
Yani bu şu demek, dandik bir markada harikalar yaratsanda prinsin doğru bir montajı her halukarda üstün demek. Bir enjektörün bu derecede hızlı çalışması orjinaline en yakın olması demek buda diğer markalara göre uzun vadede aracın daha sağlıklı olması ve minimum güç kaybı demek.. Dolayısı ile arıza ışığı yakma olasılığıda diğer markalara göre çok daha düşük bir ihtimal.. Zaten arıza ışığı yakan araçların tümü ateşleme sistemi hatası verir buda enjektörlerin aracın ecusuna tam anlamıyla yanıt veremeyişinden kaynaklanır. Bu şekilde kullanmaya devam ettikçe de uzun vadede araca zarar verir. Aracın benzin haritasını bozduğu gibi hava yakıt karışımınıda bozar.. Dolayısıyla iyi bir kit taktırmak iyi bir usta kadar önemlidir..
Mehmet kardeşim yanı başında kayra otogaz var ne sorup soruşturuyongitcen oraya 2700-3000 lira arası para verip prinsi yapıştırıp birdaha arkana bile bakmıyacan
![]()
Sakın multiair bir motora atiker matiker gibi markalaar taktırma..
Multiair bravoya prins taktırıp 1-2 yıldır en ufak problem yaşamadan kullanan tanıdığım arkadaşlar var.. Benim araçtada prins var, geçen haftada 2012 model c180 komprasöre taktırdım![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
ben multiair aracıma lpg taktırdım yakıt şehir içi 21kuruş ss sıkıntısız çalısıyor silkeleme falan yok performanstada ciddi bi düşüş olmadı açıkcası memnunum daha detaylı bilgi isterseniz özeldende yazabilirsiniz..
bende uzun süredir lpg bağlatmayı düşünüyordum brc mavidenizlerden bilgi aldım 1800 dediler hiç sorun çıkartmıyor perfonmansta hiçbir düşme olmaz dediler garanti verdiler şunu söyletyim geçen amasraya gittim bayramda uzun yolda multiar benzin benimki 5.1 - 5.5 değerlerini gördük klima açık hız sabitlemeli şehir içi yakıyor ama bilmiyorum 660 km. yola 150 tl. benzin yaktık: bilmiyorum performanstan şüpem yok ne kadara düşer bende bilmiyorum ama şu an şehiriçi 36 kruş yakıyorum
birde bana maliyeti 2200 e felan gelecek acaba değiştirsem bravonun dizeline mi geçsek dedik
bir tane beyaz 2011 74.000 km.de f1 şanzımanlı otomatik bravo var aklım gidip duruyor ona
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri