Alıntı mutunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2011 Ağustos ayında Mocan Otogaz'da LPG taktırdığımda aracım 41 bindeydi. Şu anda ise 70500 km'de. Şimdiye kadar ne ayarıyla uğraştım ne de başka bir şeyiyle. Sadece filtresini değiştirip kullandım. Bunun dışında herhangi bir sorunum yok. Yeter ki ustanız iyi olsun ve onun vereceği tavsiyelere uyarak kullanın aracınızı. Benzin ile arasındaki performans farkına gelince; farkı sadece tam gaz hızlanmalar söz konusu iken çok cüzi bir performans kaybı var, ancak bunu normal kullanımda hissetmeniz neredeyse imkansız.
HDI motor satıp t-jete geçtim ve gayet de memnunum.
bende hdı motor satıp t jete geçtim 307 vardı 2006 model. bende gayet memnunum ama bu benim tercihim ben zaten uzun yolda yaktırmıyorum pek 110 falan gittimi yakmıyo şehir içi pek kullanmıyorum. geçenlerde hesapladım 560 km yol yapmışım sırf uzun yol hatta yoluda tarif edeyim araba 3 yetişkin zonguldak kızılcahamam ordan ankara ankarada dolaştım şehir içi tekrar zonguldak aynı pompa aynı 97 benzin 156 tl yakmışım ben onu 160 tl yaptırdım yaktığım bu ha bunuda yaparken giderken çok bastığım oldu dönüşte gece diyede pek basmadım çokta uğraşmadım bu rakam düşürmek için ve onun yaktığı 160 tl o yola hiç bişey bana göre ha siz daha az yakarsınız o sizin tasarrufunuz. allah cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin.