Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
158 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Deri Uygulaması (Resim Eklendi !!!)

Z. Deniz DOST
    ZDD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı canberkkilic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende direksiyonun ortasını+ gösterge panelinin çevresini + kapı kenarlarını +el freni vites topuzu istiyorum ama süet değil deri sport bişey olması lazım

direksiyonun ortası sonradan yapılamaz .Fabrika çıkışlı Jaguar s type ,mercedes S serisi gibi araçlarda h.yastığı kısmının deri olduğu uygulamalar var ama sonradan yaptırmak mümkün değil . Gösterge paneli çevresi mümkün ama tavsiye edilmiyor. Kapı içleri de oluyor. El freni ve vites topuzu istediğin türden(mesela sportingdeki gibi) delikli bir deriyle kaplanır ,sportif ve renkli dikişler atılabilir .

aa aa
    canberkkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 8

sen yinede ayrı ayrı fiyatları sorarsan çok memnun olurum.mesela sport renkli dikişler ve kapı kenarları.. ama süet degil

Boran Tolga Demir
    matrox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Mango Turuncu
    Edilen teşekkür: 23

gösterge paneli çevresi neden tavsiye edilmiyor benim en sevmediğim yer orası arabamda ucuz hissi veriyor o parça
    ama bir nedeni varsa bizde ona göre yapalım yada yapmayalım
    1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
    Tolga

deniz er
    minimum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı ZDD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direksiyonun ortası sonradan yapılamaz .Fabrika çıkışlı Jaguar s type ,mercedes S serisi gibi araçlarda h.yastığı kısmının deri olduğu uygulamalar var ama sonradan yaptırmak mümkün değil . Gösterge paneli çevresi mümkün ama tavsiye edilmiyor. Kapı içleri de oluyor. El freni ve vites topuzu istediğin türden(mesela sportingdeki gibi) delikli bir deriyle kaplanır ,sportif ve renkli dikişler atılabilir .
    selam bişey yazmadan dayanamadım. diğer forumları da okuduğum için karşılaştırma yapıyorum. sanırım şu ZDD adlı üye art car sahibi cem bey olmalısınız bu tür girişimlere "gerilla pazarlama taktiği" denir. :bur2:tabi ki her zamanki gibi inkar edilcek bir konu bu:s15:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı minimum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam bişey yazmadan dayanamadım. diğer forumları da okuduğum için karşılaştırma yapıyorum. sanırım şu ZDD adlı üye art car sahibi cem bey olmalısınız bu tür girişimlere "gerilla pazarlama taktiği" denir. :bur2:tabi ki her zamanki gibi inkar edilcek bir konu bu:s15:
    arkadaşım birz daha açık olursan seviniriz...

deniz er
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı ZDD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deri,alkantra ve bilimum döşeme işleri için tavsiyem Ankara için şaşmaz'da cevdet oto döşeme(yaptığı deri direksiyonlardan biliyorum başarılılar, yıllardır bu işi yapıyorlar) 0312 2782184 https://www.cevdetotodoseme.com , İstanbul için de art car tavsiyemdir www.artcar.com.tr. Art car türkiyede bu işi en iyi yapan firma bence yaptıkları bi aracı inceledim harkulade bir işçilik ile çalışıyorlar.

konsolun siyah alkantra kaplanması bence turuncu bir aracın o renkli ve farklı havasını bozar. Benim tercihim tavanlardan özellikle de sutünlardan yana olurdu . Grande de ve bir çok otomobilde A sutünü(ön camın sutünü) plastik kaplı ve benim gibi takıntılı biri için pek de hoş bir görünüm değil bunun en güzel yolu tavanı ve sutünları alkantra kaplatmak hem güzel bir görünüm hem de üst düzey bir kalite hissi sağlıyor özellikle de arkada oturanlar alkantra döşemelere bayılıyorlar benden söylemesi.Kaplama rengi olarak da siyahı tercih ederdim GP abarth ve bir çok spor otomobildeki spor renk seçimiyle hem zor kirlenen hem de sportiflik hissine katkıda bulunan bir tercih. Alkantra tavan ve sutün kaplama 450 ytl imiş. Bahsettiği işlem bu:

selam arkadaşlar yazmamak için zor tuttum kendimi dayanamadım. ben sürekli forumları okuyan birisiyim. ve bu yazı çok komik geldi nedeni ise bunu yazan ve aslında kendini size öneren ZDD aslında cem beyin ta kendisi diğer forumlardaki taktik de aynı ne de olsa bu tür pazarlamaya "gerilla pazarlama taktiği" denir...inkar ser:bur2:

Çağlar Barış Karaman
    CAGLARKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 4

ilginç iddialar tabi

Oylum Girgin
    mavigitar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    JE468
    Edilen teşekkür: 3

Süet güzel diğil bence... bence deri süper çok class olmuş...BEnim fikrim bu
    * GP GÜZELİ*
    1905

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

selam arkadaşlar yazmamak için zor tuttum kendimi dayanamadım. ben sürekli forumları okuyan birisiyim. ve bu yazı çok komik geldi nedeni ise bunu yazan ve aslında kendini size öneren ZDD aslında cem beyin ta kendisi diğer forumlardaki taktik de aynı ne de olsa bu tür pazarlamaya "gerilla pazarlama taktiği" denir...inkar ser:bur2:
    aslında haklısınız ama needen böyle birşeye ihtiyaç duymuş olsunki ilanlar bölümüne tabiki bende böle bişiler yapıyorum fiyatları böyle diyerek bir konu açabilir yardımcıda olursada pekala işlerimizi görebilir ama butür bir yakalşımda yanlış bu konuda katılıyorum...

Z. Deniz DOST

:muha: ve hatta :zuhaha: Arkadaşlar ben Cem bey filan değilim,yıllardır aynı adla modifiyem'de de yazarım, forumdan auto engineer ve ABNEW tanır beni, Ankara buluşmasına da katıldım hatta yarışmalarda finale kaldım, isterseniz fotomu da koyayım . Cem Bey'le hiçbir tanışıklığım ve en ufak bir maddi ilişkim yoktur . Sadece yaptıkları bir aracı inceledim ve gerek malzeme ,gerek işçilik yönüyle takdir ettim ve çevreme tavsiye ettim . Ankara'da da cevdet oto döşemeyi tavsiye ettim,Cevdet Usta da değilim :icon_smile_wink: . Gerçekten ilginç bir iddiaydı ,okuyunca kahkaha attım. Bi mesajda "kendisine sorarım" demişim nasıl soracağımı da söyliyeyim forumdonanimhaber'de konusu var ordan soracaktım ve gerçekten ben de merak ettim soracağım hatta bu konuyu da okuması için linkleyeceğim.
    Konu ZDD tarafından (20/03/2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.

deniz er
    Rengi
    Bolero Kırmızı

dedim ya inkar ser... bişeyler gözüme takılmasa bu yorumları yazmazdım. ve ayrıca amaç tabiki ticari. eniştem bahsettiğin yerde yaptırdı ama memnun kalmadı. şimdi başka fotolar da eklersiniz siz. hani tanımadığınız kişilerin yaptığı şeylerden . ne de olsa 1 tane ürünü görmüşsünüz. belki daha çok foto vardır.
    Konu minimum tarafından (20/03/2007 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.

Z. Deniz DOST

minimum , inanmamanı garipsedim ve üzüldüm bir nevi yalancılıkla itham edilmiş hissediyorum .İddia eden ben değilim sensin, "müttedi iddiasını ispatlamakla mükelleftir" ispatlayabiliyorsan buyur . Arda abi(ABNEW) ve auto engineer konuyu görünce gerekenleri yazar. https://www.grandepuntotr.com/forum/...?t=1388&page=3 finale kalanlar yazıyor 5. kişi benim nickim de ismimin başharflerinden olşuyor ,bu da fotoğrafım:

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

sevgili minumum bunu ispatlayıcı bir şeyler biliyorsan yazarmısın

yoksa bu konunun burda kapanmasını isteyeceğim çünkü bu tür tartışmalarr hep sitemize zarar verecek sonuçlar doğuruyor şimdiden anlayışınız için teşekkür edrim

deniz er
    Rengi
    Bolero Kırmızı

hukuktan az çok anlarım. iddia eden ispatlamakla mükelleftir sen de ispatladınverdiğin fotalar cem beyin verdiklerinden. üslubun da aynı. ayrıca çevresinin çok olduğunu söyler her defasında. devamlı günceller sayfasını unutulmaya yüz tutunca. eminim onlarca müşteri kapmıştır siteden. ama kutlarım iyi taktik...
    peki konu kapansın. konumuz neydi

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

lütfen arkadaşlar tamam konuyu kişiseleştirmeyelim konu kapanmıştır konumuz deri kaplama bir fikriniz varsa lütfen yazın :ok:

Z. Deniz DOST

hukuktan az çok anlarım. iddia eden ispatlamakla mükelleftir sen de ispatladınverdiğin fotalar cem beyin verdiklerinden. üslubun da aynı. ayrıca çevresinin çok olduğunu söyler her defasında. devamlı günceller sayfasını unutulmaya yüz tutunca. eminim onlarca müşteri kapmıştır siteden. ama kutlarım iyi taktik...
    peki konu kapansın. konumuz neydi

Ben yazacağımı yazdım .Bundan sonra burda yazmayacağım herkese iyi forumlar.

deniz er
    Rengi
    Bolero Kırmızı

ben söylediklerimin arkasındayım arkadaşlar germek istemezdim ama emin olmasam dile getirmezdim. bu arada konu çok güzel.ben de düşünmeye başladım. bu arada turuncu renk için uygun bir renk de krem tonları. siyahta ise daha belirgin (albenisi olan)bir görünüm elde edersin.

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

Şİmdi bu cem bey kim oluyor ben anlamadım..
    ZDD in ismini hatırlamıyorum ama yarışmada görüdüm hatta istepneyi takarken yanına yaşlı bir bayan gelip yakın destek verdi, annesi herhalde diye düşünmüştüm...

Konu nasıl geldi nereden geldi nereye gider bilgi yok ama, siteden birkaç kişinin tanıdığı birisi olarak ZDD'yi daha haklı buldum.

Ama anlamadığım nokta ZDD'in bu gizliliği nedir. Neden gerçek adını ve soyadını site kayıtlarına girmekten kaçınıyor..

minimum'unda sitedeki ilk mesajlarını burada yazması çok ilginç geldi... Ama bu vesile ile mesaj yazmasıda hoş tabi..
    Konu İbrahimKC tarafından (20/03/2007 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.
    Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

bana kalırsa herkes açık ve net olmalı bu forumda hani gizli saklı yoktu

deniz er
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı ikcihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şİmdi bu cem bey kim oluyor ben anlamadım..
    ZDD in ismini hatırlamıyorum ama yarışmada görüdüm hatta istepneyi takarken yanına yaşlı bir bayan gelip yakın destek verdi, annesi herhalde diye düşünmüştüm...

Konu nasıl geldi nereden geldi nereye gider bilgi yok ama, siteden birkaç kişinin tanıdığı birisi olarak ZDD'yi daha haklı buldum. Ama anlamadığım nokta ZDD'in bu gizliliği nedir. Neden gerçek adını ve soyadını site kayıtlarına girmekten kaçınıyor..

minimum'unda sitedeki ilk mesajlarını burada yazması çok ilginç geldi... Ama bu vesile ile mesaj yazmsıda hoş tabi..
    merhaba zaten okuyordum üye değildim. daha bugun üye oldum. saklıyacak bir şeyim yok.
    aynı şeyleri görünce biraz karşılaştırdım. ve yorumumu yazdım. tabiki yazdıklarımın arkasındayım. farkındaysanız zddnin de msj sayısı çok değil. ben forumları devamlı okurum. yazdığı forum sitesini yazmak isterdim ama reklam yapmam asla. resimler falan aynı. normal birinin bu tür tavan resimlerini çekmiş olup yollaması, yazı dili inanın aynı. bu arada orada yazdım çevresi geniş biri. o fotoğrafı asılsız bir şeyi ispatlamak adına arkadaşından almış olabilir. ayrıca hukuktan da anlarım dedim. insanların neyi nasıl ispatlamaya çalıştıklarını, neden çabucak ispatlamaya çalıştıklarını da bilirim. teşekkürler. antipatik olmak istemem çünkü değilim. neyse güzel paylaşımlara geri dönelim...

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon