sen yinede ayrı ayrı fiyatları sorarsan çok memnun olurum.mesela sport renkli dikişler ve kapı kenarları.. ama süet degil
direksiyonun ortası sonradan yapılamaz .Fabrika çıkışlı Jaguar s type ,mercedes S serisi gibi araçlarda h.yastığı kısmının deri olduğu uygulamalar var ama sonradan yaptırmak mümkün değil . Gösterge paneli çevresi mümkün ama tavsiye edilmiyor. Kapı içleri de oluyor. El freni ve vites topuzu istediğin türden(mesela sportingdeki gibi) delikli bir deriyle kaplanır ,sportif ve renkli dikişler atılabilir .
sen yinede ayrı ayrı fiyatları sorarsan çok memnun olurum.mesela sport renkli dikişler ve kapı kenarları.. ama süet degil
gösterge paneli çevresi neden tavsiye edilmiyor benim en sevmediğim yer orası arabamda ucuz hissi veriyor o parça
ama bir nedeni varsa bizde ona göre yapalım yada yapmayalım
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
selam arkadaşlar yazmamak için zor tuttum kendimi dayanamadım. ben sürekli forumları okuyan birisiyim. ve bu yazı çok komik geldi nedeni ise bunu yazan ve aslında kendini size öneren ZDD aslında cem beyin ta kendisidiğer forumlardaki taktik de aynı ne de olsa
bu tür pazarlamaya "gerilla pazarlama taktiği" denir...inkar ser:bur2:
ilginç iddialar tabi
Süet güzel diğil bence... bence deri süper çok class olmuş...BEnim fikrim bu
* GP GÜZELİ*
1905
:muha: ve hatta :zuhaha: Arkadaşlar ben Cem bey filan değilim,yıllardır aynı adla modifiyem'de de yazarım, forumdan auto engineer ve ABNEW tanır beni, Ankara buluşmasına da katıldım hatta yarışmalarda finale kaldım, isterseniz fotomu da koyayım . Cem Bey'le hiçbir tanışıklığım ve en ufak bir maddi ilişkim yoktur . Sadece yaptıkları bir aracı inceledim ve gerek malzeme ,gerek işçilik yönüyle takdir ettim ve çevreme tavsiye ettim . Ankara'da da cevdet oto döşemeyi tavsiye ettim,Cevdet Usta da değilim :icon_smile_wink: . Gerçekten ilginç bir iddiaydı ,okuyunca kahkaha attım. Bi mesajda "kendisine sorarım" demişim nasıl soracağımı da söyliyeyim forumdonanimhaber'de konusu var ordan soracaktım ve gerçekten ben de merak ettim soracağım hatta bu konuyu da okuması için linkleyeceğim.
Konu ZDD tarafından (20/03/2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
dedim ya inkar ser... bişeyler gözüme takılmasa bu yorumları yazmazdım. ve ayrıca amaç tabiki ticari. eniştem bahsettiğin yerde yaptırdı ama memnun kalmadı. şimdi başka fotolar da eklersiniz siz. hani tanımadığınız kişilerin yaptığı şeylerden . ne de olsa 1 tane ürünü görmüşsünüz. belki daha çok foto vardır.
Konu minimum tarafından (20/03/2007 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.
minimum , inanmamanı garipsedim ve üzüldüm bir nevi yalancılıkla itham edilmiş hissediyorum .İddia eden ben değilim sensin, "müttedi iddiasını ispatlamakla mükelleftir" ispatlayabiliyorsan buyur . Arda abi(ABNEW) ve auto engineer konuyu görünce gerekenleri yazar. https://www.grandepuntotr.com/forum/...?t=1388&page=3 finale kalanlar yazıyor 5. kişi benim nickim de ismimin başharflerinden olşuyor ,bu da fotoğrafım:![]()
sevgili minumum bunu ispatlayıcı bir şeyler biliyorsan yazarmısın
yoksa bu konunun burda kapanmasını isteyeceğim çünkü bu tür tartışmalarr hep sitemize zarar verecek sonuçlar doğuruyor şimdiden anlayışınız için teşekkür edrim
hukuktan az çok anlarım. iddia eden ispatlamakla mükelleftirsen de ispatladın
verdiğin fotalar cem beyin verdiklerinden. üslubun da aynı. ayrıca çevresinin çok olduğunu söyler her defasında. devamlı günceller sayfasını unutulmaya yüz tutunca. eminim onlarca müşteri kapmıştır siteden. ama kutlarım iyi taktik...
peki konu kapansın. konumuz neydi![]()
lütfen arkadaşlar tamam konuyu kişiseleştirmeyelim konu kapanmıştır konumuz deri kaplama bir fikriniz varsa lütfen yazın :ok:
ben söylediklerimin arkasındayım arkadaşlar germek istemezdim ama emin olmasam dile getirmezdim. bu arada konu çok güzel.ben de düşünmeye başladım. bu arada turuncu renk için uygun bir renk de krem tonları. siyahta ise daha belirgin (albenisi olan)bir görünüm elde edersin.
Şİmdi bu cem bey kim oluyor ben anlamadım..
ZDD in ismini hatırlamıyorum ama yarışmada görüdüm hatta istepneyi takarken yanına yaşlı bir bayan gelip yakın destek verdi, annesi herhalde diye düşünmüştüm...
Konu nasıl geldi nereden geldi nereye gider bilgi yok ama, siteden birkaç kişinin tanıdığı birisi olarak ZDD'yi daha haklı buldum.
Ama anlamadığım nokta ZDD'in bu gizliliği nedir. Neden gerçek adını ve soyadını site kayıtlarına girmekten kaçınıyor..
minimum'unda sitedeki ilk mesajlarını burada yazması çok ilginç geldi... Ama bu vesile ile mesaj yazmasıda hoş tabi..
Konu İbrahimKC tarafından (20/03/2007 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
bana kalırsa herkes açık ve net olmalı bu forumda hani gizli saklı yoktu
merhaba zaten okuyordum üye değildim. daha bugun üye oldum. saklıyacak bir şeyim yok.
aynı şeyleri görünce biraz karşılaştırdım. ve yorumumu yazdım. tabiki yazdıklarımın arkasındayım. farkındaysanız zddnin de msj sayısı çok değil. ben forumları devamlı okurum. yazdığı forum sitesini yazmak isterdim ama reklam yapmam asla. resimler falan aynı. normal birinin bu tür tavan resimlerini çekmiş olup yollaması, yazı dili inanın aynı. bu arada orada yazdım çevresi geniş biri. o fotoğrafı asılsız bir şeyi ispatlamak adına arkadaşından almış olabilir. ayrıca hukuktan da anlarım dedim. insanların neyi nasıl ispatlamaya çalıştıklarını, neden çabucak ispatlamaya çalıştıklarını da bilirim. teşekkürler. antipatik olmak istemem çünkü değilim. neyse güzel paylaşımlara geri dönelim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri