bana da bir mektup geldi ve mtv veya trafik cezası borcu diyor mektupta,benim trafik cezam vardı onu kastediyorlar...sizinki de ceza olmasın...internet vergi dairesinden bi bakın
bana da bir mektup geldi ve mtv veya trafik cezası borcu diyor mektupta,benim trafik cezam vardı onu kastediyorlar...sizinki de ceza olmasın...internet vergi dairesinden bi bakın
O araçla herhangi bir trafik cezası yemedim. Kaldı ki 600 TL tutacak kadar bir czea yemedim. Sadece alan şahıs kaçak köprü geçişi yapmış olabilir.
Aracı sattıktan sonra "Rica etsem OGS'yi 3 günlüğüne bana verir misin? Şehir dışına gideceğim ve ne KGS ne OGS'm var. Döner dönmez kargo yaparım geçiş paralarını da öderim" dedi. İnsanlık ettim "geçiş paralarına da gerek yok, işiniz olsun gidince iade edin yeter" dedim.
1.5 ay adamın peşinden koştum OGS'mi alabilmek için ve bu süre zarfında neredeyse her 3 günde bir köprü geçişi yapıp benim hesabımdan kullandı ********. En sonunda aramaktan usanıp OGS'yi iptal ettirdim. Utanmadan telefon açıp "hocam insan kapatıyorum diye bir uyarır ya, ceza yedim sizin yüzünüzden" dedi ******** herif. Tam sinkaflı söverken yüzüme kapattı telefonu.
Olsa olsa bu cezalar vardır ki bunlar da ben sattıktan sonraki döneme ait.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri