Arkadaslar Videolarda Var Onlari Upload Etmeye Calisiyorum + Kaan Bu Resimleri Biliyon Demi Garaja Eklencek....//////////////
yaw arkadaslar isayerimde deli bir bilgisayarım var nasipse akşama evden yükleyecegim foto v videoları saygılr...
Arkadaslar Videolarda Var Onlari Upload Etmeye Calisiyorum + Kaan Bu Resimleri Biliyon Demi Garaja Eklencek....//////////////
yaw arkadaslar isayerimde deli bir bilgisayarım var nasipse akşama evden yükleyecegim foto v videoları saygılr...
Konu AGUS tarafından (09/06/2008 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.
selam arkadaşlar
listeye ismimi yazıp ta katılamayanlar arasında bende varım
bu seferkine katılmayı çok istedim ama olmadı acil şehirdışına çıkmam gerekti
birdahaki sefere umarım katılabilirim
umarım gününüz iyi geçmiştir
abi bitanemi resim koydun başka yokmu yawbide resimleri garaja koyucak olan kaan değil can sabırsızlıkla bekliyoruz resimleri ve videoyu
izmir dışında olduğumdan gelemedim bulusmaya ama herzmnki gbi eglenceli bir buluşma olduguna eminim...
ya ii gelmedik ama foto yok be yaaa
AGUŞ baba arabaları yan yana getirip araçları plakaları pişti yapcaktıkolmadı yaa
Konu suleymanozen tarafından (09/06/2008 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.
Sadece bana bak !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
Tek başınalığın yolcusu tek olur….
arkadaşlar bende gelemedim ama tüm gün boyunca aklım sizdeydi........önemli bir gün kaçırdığıma eminim artık başka bir sefere....
bu arada fotografları görmek için sabırsızlanıyorum.
evvetttt fotolar.... hemen ardından video linklerini vericem...!kusruma bakmayın arkadaslar biraz gec oldu ama eve gelir gelmez yükledim....
yaaa o kadar güzel di ki muhabbet foto cekmek aklımıza bile gelemdi dogrusu ama videolrı pikniktube yükledim op. onayı bekliyorum gelir gelmez onlarıda linklerini yazıcam sayın arkadaslar bu arada tuna abi senin TJET ine hastasıyım abiii![]()
sezgin abi fotolar için sağolasın eline sağlık gerçi sırf tuna abinin arabayı koymuşun![]()
abarth abi görünce zaten bi hoş olayorum abi videoları ben ayrıda istiyorum bi cdye abi tamam bigün sen çekiver cdye buluşup alıyım ben yoldaki elfreni çektiğim yeri aldınmı abicim
hadi yaaa tuh tamam bi günde sırf onun için çıkarız abi ama yoldaki makaslarımızı almıştıraltın yolu deli ettik
Video'ya ne oldu şimdi Sezgin..
Ben mi göremiyorum acaba... Kıllandım kendimden.![]()
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Gelen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,gelmeyen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum,yaz sonunda yeni bir buluşma da umarım onlarla da tanışırız..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
yaz sonumu oooo ben dayanamam yaz sonuna kadarsezgin abi ne zaman buluşuyoz bidaha
![]()
tummuz ortası çeşmede buluşalım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
arkadaslar ben işlerimin aşırı yogunlugu nedeniyle ne gündüz ne de gece giremiyorum affola.... yani küsmedimbir de anılcım videolar cd de sana iletirim bilhassa... saygılar....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri