Arkadaşlar 8 Haziran Pazar günü Ankarada olacağımdan dolayı buluşmaya katılamayacağım.Sizlere şimdiden iyi eğlenceler...
sen ne diyon kanka üfff diom sana yahu.....![]()
Arkadaşlar 8 Haziran Pazar günü Ankarada olacağımdan dolayı buluşmaya katılamayacağım.Sizlere şimdiden iyi eğlenceler...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
evet bostanlı iskelesinde olacam tabi cuma günü aracı bi vereyim gp nin sorununu halletsinler pazar yanınızdayım
arkadaşlar abilerim ablalarım sadece 3gün kaldı izmir uyuma artık sadece 9 kişimiyiz izmire yakışır bi buluşma olsun hadi liste çoğalsın![]()
Sadece bana bak !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
Tek başınalığın yolcusu tek olur….
Süleyman Olsun Baba Gene Yapariz Yaz Ortasinda Benim GİBİ Delilere Her Gün Bayram...![]()
![]()
![]()
Konu AGUS tarafından (05/06/2008 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: EKLEME
süleyman iyi demişin kardeşim haklısında ama hep bunları konu alırsak biz hiç bulaşamayız üstelik pazar günü yapıyoruzkimseyi zorlayamayız gel diğe haklısın ben ölesine bi gaz veriyim dedim belki fikrini değiştiriğ gelen olur
biletini bul ayarla pazar günü görüşelim kardeşim
artık işi gücü okulu sınavı olanların boş zamanında yine yaparız bir buluşma canları sağ olsun kaldı 2gün sen bileti şimdiden ayarla kardeşim
sezgin abi senle tanışalım biz hergün yaparız buluşma sen merak etme![]()
evelallah hem de her gece.....''tabi benim hatun benım ıpımı bıraz gevsettiği her gece''
bu pazar cok guzel olacak
yaa anılcım sen bana ksk vapur iskelesinde bulusuruz demıstın amma ben sana hıc danısmadan bostanlı vapur ıskelesı dedım ayıp olmamıstır ınsallah.. ?
![]()
takılırız abi işte izini alıncaabi fark etmezki ksk iskele bostanlı iskele ama bostanlı iskele daha iyi olur bekleyebileceğimiz yer var zaten özelden cumartesi konuşuruz pazar günü kaçta buluşucamızı abi pazar felaket olucak
![]()
Kesinlikle Katilyorum Anil Sen Fotograf Makinasi Varmi Ben Gelirken Video Kamerami Getirim Yoksa Fotograf Makinasimi...?
abi sen ikisinide getir garanti olsun ben telefonla çekiyorum geneldekonvoyu çekeriz kameraya
eyv. ben ikisinide alıcam yanımabol foto bol video
1-punto35
2-AGUS
3-blackpunto35
4-slymnozn
5-Ege Turbo Arda
6-avsindirin
7-m€rt
8-nafiz
9-FiTiL_035
10- cusa
selam arkadaşlar
bende ilk kez katılmak istiyorum
yer ve saat ne zaman belli olacak
görüşmek üzere...
ibrahim abi gel senide aramızda görmek sevindirir bizi abi balçova migrosta saat 13.00 gibi buluşuruz ama yetkili arkadaşlar bu konuda haber verirler yinede
Buluşma yeri Anıl kardeşiminde dediği gibi Balçova Migros 13.00
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
wwwoooowww harika olucak neden yarın pazar değil....
hadı hayırlı bulusmalar ayvalıkta olacagımızdan dolayı katılamıyoruz uzgunuzınsallah keyflı bı bulusma olur
35 BRK 20
35 cyj 12
inşallah sizleride bir sonrakinde aramızda görebiliriziyi tatiller....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri