1-punto35
2-AGUS
3-blackpunto35
4-slymnozn
5-Ege Turbo Arda
6-avsindirin
7-m€rt
8-nafiz
9-FiTiL_035
10- cusa
11- BlackCat
bende burdayım
bir aksilik olmazsa katiliyorum
1-punto35
2-AGUS
3-blackpunto35
4-slymnozn
5-Ege Turbo Arda
6-avsindirin
7-m€rt
8-nafiz
9-FiTiL_035
10- cusa
11- BlackCat
12-kaptangölge
aracsız tabanvay birlik, köyün delisi, düğünün kamberi, buluşmanın kameramanı....
![]()
emrah abi gel gel senisiz olmazarabaya yeni bişeyler yaptınmı merak ettim sezgin abi yrn için sana özelden yazıyorum şimdi tlfnun açıkmı ordanda haberleşiriz açıksa
tamamdır abicim kaydettim yrn görüşmek üzere
Yerde bir degisiklik yok dimi 13:00 Migros Balçova
13:00 de BALÇOVA MİGROSTA abi yerde bi değişiklik yok yrn görüşmek üzere herkeze iyi geceler yrn dikkatli gelin kazasız belasız![]()
Şimdiden, güzel bir gün geçirmenizi dilerim İZMİİİİRRRRR..
iyi eğlenceler...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
haydi gençlik gidiyoruz biraz geç kaldım ama![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
oooo,izmir hala eğleniyor galiba![]()
İzmir buluşmaları akşama kadar sürer daha erken![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
buluşmaya katılan herkeze teşekkür ederim çok güzel bi gündü gelemeyen arkadaşlarda vardı sayımız azdı ama çok mükemmel eğlendik![]()
Anıl ee nerde fotolar![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ozan fotoraf çekmedik tektük yani oda sezgin abinin kamerasında o konuya ekler video ve fotorafları![]()
fotoları ve videoları ben gün içinde yükleyecegim harika bir gündü arkadaslar gelen herkese cok tesekkurler cok eglendik.....
Listeye adımı yazmamıstım ama yol yorgunu olarak yınede katıldım buslusmada kı arkadaslar halımı gordukatılan bulusmaya gelen arakdaslara tesekkur ederız ama yınede buyuk bı hayal kırıklıgı yasadım açıkcası lısteye bakıpta bulusmaya gıtmem en azından benım ıcın ole kendı dusuncem ....
olsun berk gp tr yi önemsiyen arkdslar ordaydı.... iyi de oldu bence bulusmay önemsdiğin için sanada ayriyetten tessekkurler.....
cok gelmek istiorduma racımıs atılığa çıkardım bua ralar binmeyeceğim için gelemedim
Eee hani fotolar arkadaşlar görelim kutlayalım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri