Ben çekcem sana bi ayar bekle sen
Bu arada fotoğraf çeken arkadaşlardan fotoğrafları rica ediyoruz...
çok güzel vakit geçirdik.Herşeyy çok güzeldi.Benim içinde iyi bi motivasyon oldu
En yakın zamanda tekrarlamak üzere..
Hatta ben pazar dönüyorum 1 hafta çinde bi ayar çekin![]()
Ben çekcem sana bi ayar bekle sen
Bu arada fotoğraf çeken arkadaşlardan fotoğrafları rica ediyoruz...
Gökhan sen 3 gün devamsızlık mı yapıyon sizin okul tatilmi....
daha baştan ne bu kalcan
bizim çarşamba 15:30 a kadar ders var![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ne tatili ya...
Daha okulun başında okulu kırmaya başladı
Ondan sonra çok arayacak o devamsızlık haklarını ama geçmiş olsun...
Bizimde perşembe 12:30 a kadar ders var sonra tatil...
Sizin dahada kötüymüş yaw
bizim en azından perşembe tatil
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ben yine şanslıyım aslında.Perşembe sabahtan İspanyolca dersim var 2 saat.Hocamız çok anlayışlı ve gerçekten çok iyi bir insan.Perşembe günü gelmeyelim diye 2 saat dersi salı günkü derse 1 ders olarak ekledi ve böylece benimde perşembe günüm boş.Zaten ders programım nedeniyle çarşamba günümde boş.Anlayacağın ben 5 gün tatil yapacağım![]()
Yaw bu bilkentin hazırlığı liseden beter hele bide 1 sene evde yattım şimdi baştan liseye başlamış gibi oldum
sınıfta oturuyoz hoca anlatıyo tahtaya yazıyo hadi not tutun diyo sonra bi güzel ödev veriyo ertesi gün alıyo dosyasını eline artı eksi veriyo offf ki ne offf
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hazırlık sınıfları hep böyle oluyor malesef Ozancım.Bizim okulda da farklı değildi merak etme.Ama niye böyle oluyor bunu anlayabilmiş değilim.Yani artık liseyi bitirdik üniversiteli olduk derken bir bakıyorsun ki hala liseye devam eder gibisin.Ama merak etme bölümüne geçince o zaman görürsün sen işte üniversiteli olmanın ne demek olduğunu![]()
tamam yaa koyucam fotoğrafları bilgisayarımda bir sorun var eğer halledemezsem yasemin ablayla hallederim
Yarın buluşalım okulda Canan.Bana yollarsın fotoğrafları bende koyarım siteye...
buluşma ıcın herkeslereeee tesekkur guzeldııı her seyyyy hemdeeee...![]()
Konu BrK_20 tarafından (09/10/2007 Saat 03:15 ) değiştirilmiştir.
fotolar nerde arkadaşlar bayram geldi biz geldik güme mi gittibizde fotoları yarın atarız
Valla ben çekmedim bu sefer fotoları.Ben çekmiş olsam şimdiye çoktan yüklenmişti![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri