daha birşeyinizi göremedik osaatte evde olmıyacağım için alamam çünkü annemleri teyzemlere bırakıp ordan gelicem üzgünüm
Abi iyi güzel diyosunda biz seni en ufak birşeyde bile değil kapının önünden evin içinden alırız yani
Can kardeşimizi almayacak mısın sen şimdi evinden D:
daha birşeyinizi göremedik osaatte evde olmıyacağım için alamam çünkü annemleri teyzemlere bırakıp ordan gelicem üzgünüm
Abi gerek benim gerekse diğer arkadaşların telefonları var sende değil mi.Birşey oldumu al eline telefonu ara
Ondan sonra birşey görüp görmediğine karar ver
olm burda yazmayla olmaz ogün gelsin kim kime neyapıyro görürüz yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
Tamam abi sen nasıl diyorsan öyle olsun ama yardıma ihtiyaç olduğunda ben her daim hazırım...
En küçük birşeyde bile arayabilirsin abi her zaman beklerim...
En kısa zamanda bunu icraatta da gösterebilirim inşallah...
sağol canım çok duygulandım iyi zamanlarda ihtiyacım olur umarım mesela düğün arabamı sürersin
Hayrola abi evleniyor musun yoksa bu yakınlarda
Düğün arabanı sürmek inşallah bana nasip olur...
ben kendim gelcem arkadaşlar ordan arkadaşlarla maç izlemeye gidicezde
Maç izlemeye nereye gitceksiniz Can?Bende izlemek istiyorum...
henüz belli değil abi arkadaşlar arıcak konuşuruz orda
selam gençlik nasılsınız ...nezmndır buralrda yoktum bugün sabah 6dan ber İZMİRİMİN sınırları içerisindeyim nasipse iftar yemegine geliyorum....
ama yer konusunda bir kaç öneri olucak eger isterseniz....
****bornovaya kendimizi biraz tanıtalım ne dersiniz...evet bornovada ""kırçiçeği""",""luciano"",sonra forum bornova olabilir....
ne dersiniz ..?
Çok erken yazmışın yaw
40 dakika kala programmı değişir
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Arkadaşlar yine çok keyifli bir buluşmaydı. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim bu güzel akşam için. Ayrıca Volkan kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum. Çok mükemmel bir ev sahipliği yaptı, hepimizle ayrı ayrı ilgilendi sağolsun. Yemekler nefis, ortam çok güzeldi. Süper bir akşamdı. Tekrar sağolun GPTR İzmir....
Volkan abi evlere servis yapıyomusun???
Bana bi ızgara köfte
adres doğu kampüs 92.yurt 229...
gecikmez demi
offffffffffff ulan offf
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sen avucunu yala ozzy cim. Sen şimdi Ankara daki buluşmalara git. Volkan'ların enfes yemeklerini biz yiyoruz. okul tatile girince İzmir'e geldiğinde seninlede gideriz.
aH Ah amcamların iftara bize gelmelerinden dolayı gelemedim bende cok kızgınım onlara kusura bakmayın...Fotoları koyunda bi gorelim yaw azcık canımız ceksin...
Yemekler,servis,ortam,sohbet gerçekten çok iyidi volkan abiye ve herkese teşekkürederiz ....arkadaşım iklimde çok hoşlandı ortamdan bi daha ki buluşmaya da katılmak istediğini söyledi gerçi puntosu yok ama olsun
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri