valla benim için heryer uygun.... çoğunluk nereye ben orayaama haluğun sundağu seçenekler fena değil bence
olsun baba rakı içmeyiz bizde![]()
valla benim için heryer uygun.... çoğunluk nereye ben orayaama haluğun sundağu seçenekler fena değil bence
arkadaşlar iftar için volkan abinin yerine gitsek??hiçbirimizin aklına gelmedi ya![]()
Nerdeki Volkan Abi'nin yeri?
fuar basmane kapısının tam karşısında..
10. kişi olarak ismimi eklemiştim ama her hangi bir açıklama yapmamıştım,son buluşmanıza gelmek istemiştim fakat İzmir dışında olduğum için buluşmaya katılamadım.İşallah bir aksilik olmazsa bu iftar buluşmasına gelmek istiyorum.
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
5.Cewo35
6.ZaMBroTTa_1903
7.brvhgt(büyük ihtimalle)
8.JASMINE
9.Canan Okyar+1
10.Ayhan
11.35APF86 Suleyman Özen
12. BlackPunto35 Evren Hn. (Tuna olmayacak fakat Evren bizi yalnız bırakmayacak inşallah)13. SondaJ
sticker'ımda geldi nsl olsabn nie glmeim
Ufak bir düzeltme yapalım...
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
5.Cewo35
6.ZaMBroTTa_1903
7.brvhgt(büyük ihtimalle)
8.JASMINE
9.Canan Okyar+1
10.Ayhan
11.35APF86 Suleyman Özen
12. BlackPunto35 Evren Hn. (Tuna olmayacak fakat Evren bizi yalnız bırakmayacak inşallah)
13. SondaJ (sticker'ımda geldi nsl olsabn nie glmeim)
Şu an oluşan listeye göre 14 kişiyiz.Unutmayın cuma günü hem anket hemde liste kapanacaktır.Yer konusunda neye karar verdik İzmir Grubu?Benim sunduğum 3 alternatiften biri mi yoksa Burak'ın dediği gibi EGS mi yoksa Can'ın dediği gibi Volkan Abi'nin yeri mi?
Az evvel Volkan kardeşimizle beraberdim.Pazar günü için dükkanın uygun olduğunu ve bizi misafir etmekten mutluluk duyacağını söyledi.Benim şahsi fikrim Volkanın mekanı dururken başka yere gitmenin abes olduğudur...Yrn büyük abilerimizle de irtibat kurup bu işi güzel bir şekilde organize edelim...
güzeL fikir hoca, hazır mekan da varsa, kaçırıLmaması gerekir.
haydi bakaLım izmirLiLer.. daha fazLa katıLım.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Volkan abinin yeri en iyi alternatif bence...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
özel mesaj attım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yemek seçen biri var mı aramızda?Bildiğiniz sulu ev yemeğinin çıktığı lokanta arkadaşlar.Sormadım ben özel bişey yazılmadığı için, o günün menüsünde ne varsa o çıksın dedim.
Ewt İzmir ses verin![]()
O zaman yer olarak Volkan Abi'nin orayı kesinleştirdik diyelim...
olm Burak bu bowling aşkın nedir senin yaw![]()
Bu tür aktiviteleri cok seviyorum...Bowling, halı saha macı,basketbol, bilardo,carting ,masa tenisi....![]()
Evet yemekten sonra bi EGS yapıp bowling oynamak lazım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri