1.Halook!!!
2.SteinGP
Malumunuz mübarek Ramazan ayındayız.Bu güzel ayın en güzel yanı da iftarlar olsa gerek şüphesiz.
Gerek Ankara gerekse de İstanbul illeri iftar buluşmalarını gerçekleştirdiler.Sıra İzmirde diye düşünüyorum.
Ama elimizi biraz çabuk tutmalıyız çünkü 11 Ekim Perşembe günü Ramazan ayı sona erecek.Fakat malumunuz kimimiz çalışıyor kimimiz ise okula gidiyor.Bu yüzden Ekimin ilk haftasonunun uygun olduğunu düşünüyorum ve size sadece Cumartesi mi yoksa Pazar günü mü yapalım diye ufak bir anket açıyorum.
İyi güzel bizde iftar buluşması yapalım ama nerde olacak diyeceksiniz şimdi
Yer konusunu bizzat ben ve Can araştırıp kesinleştirdikten sonra burada duyuracağız.
Önce anketi cevaplayalım lütfen.Daha sonra da katılım listemizi ve kişi sayımızı belirleyebilmemiz için adlarımızı yazmayı unutmayalım.Anket 5 Ekimde kapanacaktır ve burda yer alan listeye göre kişi sayısı bildirilecektir.Listeyi oluşturmaya ben başlayım...
1.Halook!!!
1.Halook!!!
2.SteinGP
Konu SteinGP tarafından (28/09/2007 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Bana her 2 günde uyar vallaha fark yapmaz ama erken saatte buluşalım ya.Ben cuma günü yola çıkıcam haftaya bi aksilik olmazsa
Hertürlüüüüüü
3-Gökhan
Konu Gkhan tarafından (28/09/2007 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.
yemeği duydun kaçırmazsın zaten olum
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hertürlü vallaha gelirim ben ya.İzmir trafiğini özledim o derece
GUZEL OLCAK GUZELLL
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
Konu OzzY tarafından (29/09/2007 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.
Oy kullanan arkadaşlar lütfen listeye adını eklesin...
Evet canım İzmir'im sıra sizde idi ve tebrike diyorum sizleri..
Umarım katılım çok olur. Hadi İzmir'li arkadaslar, gurbet ellerde olan İzmir'liler içinde buluşup güzel bir iftar yapın...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
izmir yine eski rekorunu da kırar inş.
arkadaşlar uzun süre aranızdan ayrı kaldım özledim sizi benide yazın tşkkürler.
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
5.Cewo35
Ne Mutlu Türküm Diyene!
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
5.Cewo35
6.ZaMBroTTa_1903
--------------------------------------------------------------------------------
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
5.Cewo35
6.ZaMBroTTa_1903
7.brvhgt(büyük ihtimalle)__________________
Ertan Abi ne büyük ihtimallesi ya
Kanbersiz düğün mü olur?
Toparlak bile geliyor
@Ozzy
Sen gelemicen galiba Ozancım.Ama sen hakkını Ankarada kullandın zaten dimi
Edit:Ankete katılan cananokyar ve aslı arkadaşlarımızın da listeye adlarını yazmalarını,adını yazan ama ankete oy vermeyen arkadaşların da oy vermesini rica ediyorum...
Konu Halook!!! tarafından (29/09/2007 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
5.Cewo35
6.ZaMBroTTa_1903
7.brvhgt(büyük ihtimalle)
8.JASMINE
9.Canan Okyar
eeeee bu kadarmıyız
Nasılsınnnnnn izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
5.Cewo35
6.ZaMBroTTa_1903
8.JASMINE
9.Canan Okyar
10.Ayhan
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
5.Cewo35
6.ZaMBroTTa_1903
8.JASMINE
9.Canan Okyar
10.Ayhan
11.35APF86(ayın 10nunda ordayım nasipse afyondan gelcem gp le gelemezsem kızmayın )
35 ASZ 39 DOBLOYLA GELİRİM : ))
Gel tabi Ozancım her zaman bekleriz...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri