bukadar eminsiniz hakandan ha![]()
hakanla tek geçerim![]()
TSİ Jetta.
bukadar eminsiniz hakandan ha![]()
Repair
Bi süpriz olurda Nihat geçerse....
Hakanın dediği gibi nickinde senden fazla o bulunan başka bir üye yok bunuda sen anladıerencim dün anlattiğim gibi sana en çok kalani anladin sen![]()
:
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Nihat ım bu ne hal
chip e guveniyorlar herhalde
Nihat kırmızıya oy verdim ama yanındayım kardeşim..Hem hakanı geçebilmen için bisürü sebep var...
I ' m c a p u l i n g . . .
sabancı indirirhakan abi önlere teneke takmayı unutma
![]()
![]()
Hakan bende senın önunden gıdeyımde kameraya çekeyim senı
mert sağolasın kardeşim tavsiyen için ama nihatı bırak tenekeyi jantsız bile geçerim ben
deniz abi önde gidebiliyosan çekebilirsin tabi neden olmasın
herkes emin nihatcım görüyosun zoruna gitmesin yani![]()
Alp abi sendeki chip ve box bir işe yaramıyor galibaki bunları söylüyosunen azından ben öyle düşünüyorum çünkü daha dün volvo C30 1.6D yedim gaziemirden otobana girdik tamam koparıp gidemedim ama ince ince açıyordum arayı 3 boya kadar çıkardım sonra o bıraktı bende bıraktım focus'uda geçmiştim sen geçemiyorum demiştin demek istediğim ya benim arabada bişey var ya senin arabada multiair'ın beni geçmesi gibi bir olay söz konusu değil...![]()
Konu JASMINE tarafından (16/02/2011 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
hakancm görücez kardeşim bakalım multiairin seni geçmesi gibi bi olay söz konusu olabilir mi![]()
Repair
senin bu çıkardığın dilede hastayım nihat'ım haberin olsungörüşürüz kardeşim istediğim zaman 7/24 telefonum açık
![]()
iş kızışmıs nıhat cok emın hakanım guvenımı bosa cıkarma bak coplıtoun olucam![]()
Captaİn Jack Sparrow
mert multiair diye bir motorun beni geçebilmesi mümkünmü kardeşim ayıp sana ya isminde hava olan bir motordan ne bekliyosun multiAİR![]()
Yarış sonunda bol bahaneli bir dialog görüyorum...
Hadii baaalımmmmmmmmmm
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
gönlüm evodan yana,Nihat evo'nun yüzünü kara çıkarma
ama oyumu nedense sabancıya vermişim ya![]()
moral bozmak gibi olmasın ama Hakan abi indircek.![]()
hakanla az önce bulustuk bakıcaz bakalım![]()
Repair
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri