olsun artık birdaha program değişikliği yapmayız fotokopileri fln veririz zaten ...
13.00 da migros 13.45 enriko alberti buluşma noktaları.
enriko yarın açıkmış. ama sadece satış.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
olsun artık birdaha program değişikliği yapmayız fotokopileri fln veririz zaten ...
13.00 da migros 13.45 enriko alberti buluşma noktaları.
mrb arkadaşlar.izmir buluşmasına bende katılmak istiyorum.Ama tam olarak nerede buluşulacağını anlayamadım.Dün akşam izmire geldim.zaten takip ediyordum.Balıkesir-Gönende olduğum için katılamayacağımı düşünüyordum.Pazartesi gününün tatil olması nedeniyle izmirdeyim.Buluşmayla ilgili benide bilgilendirirseniz sevinirim.
yıldıray abi aramıza hoşgeldiniz.
Balçova migros'u biliyormusunuz?Kolay bi yerde kimse sorsanız size tarif ederler..Saat 13.00 'da migros otoparkında buluşucaz.
0555 573 73 99 tel numaram bi sorun olduğunda bana burdan ulaşabilirsiniz..
Ben karşıyakadayım.Burdan yarım saat falan sürüyormuş.bir terslik olmassa orada görüşürüz
sizi karşıyakadan alırız ama ben gezmek istiyorum derseniz bu taraftan birlikte gideriz.
karşıyakadan çevre yoluna girip balçova çıkışından çıkarsanız migrosu kolayca bulabilirsiniz
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hadi bakaLım izmirLiLer, son gün bugun ; )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
arkadaşlar ben sanırım buluşmaya astrayla gelicem![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
gökhan bak peşin peşin söylüyorum yanlış anlamayın bence konvoy olarak balçovadan enrikoya 20 dakkada gelmeniz imkansız....
Ne Mutlu Türküm Diyene!
izmirin dağlarında çiçekler açar altın gümüş puntolar sırmalar saçar hadi izmiirrrrrrrr gösterin kendinizi :flag:
cevdet :muha:
Güzel bi buluşma olucak iyi vakit geçiricez bugün agorada bi arkadasa gp ci arakdasımıza kart verdim telimi verdim buluşmaya gelebilir oda
yani arkadaslar tam bi şekilde kart versek konussak istanbul ankaradan geri kalmıyacaz![]()
arkadaşlar üzücü bir haberim var fangio brvhgt ve ben yarın sizlerle olamıcazbaya bi eksiğimiz oldu sizce haftayamı ertelesek??
Konu SteinGP tarafından (21/04/2007 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.
Muhammad Ali Clay
Abi ciddi olamassınız yaaaa
sorma yaa çok kötü oldu
Muhammad Ali Clay
Başka çare kalmadı Haftaya buluşucaz?
gökhan kardeşim şimdi haftaya erteledi. haftaya aksilik olmazsa daha kalabalık oluruz ...
mecburen erteliyoruz çok kayıp verdik..
umarım haftaya daha hayırlı olur çok katılım olur..
bulusma yok mu yanı yarın arkadaslar??
G.Punto 5K 1.3Mj 75 Dyn + Kp Akdeniz Mavisi
buLuşma 29 nisan'a erteLenmiş.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri