Sanırım o tarihte bende katılamayacağım. Bu hafta bu buluşma sebebiyle plan yapmamıştım. Önümüzdeki hafta sonu içinde olacağı şüpheli bir buluşma için program bozmak olmaz...
29 nısan da hepınıze ıı eglenceler arkadaslar ben katılamıyacagım ne yazıkkı...
G.Punto 5K 1.3Mj 75 Dyn + Kp Akdeniz Mavisi
Sanırım o tarihte bende katılamayacağım. Bu hafta bu buluşma sebebiyle plan yapmamıştım. Önümüzdeki hafta sonu içinde olacağı şüpheli bir buluşma için program bozmak olmaz...
izmir bu gidişLe buLuşamayacak gibi
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
malesef banada öyle geliyor![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
kusura bakmayın arkadaşlar
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
29 una bende gelemiycem sivas yolarındayım büyük ihtimal:sofeer:
Ozaman ortak bir tarih belirleyelim hepimizin katılabileceği bir tarih ona göre hareket ederiz.
Çünkü sayımız gerçekten çok az bu beklenmedik bi durumda ama son anlarda aksilikler oluyor malesef..2 hafta sonra da yapabiliriz 3 hafta sorada.Hep birlikte ortak bi tarih belitrleyelim..
Bence son dakikada tarihin değişmesi yanlış! Gelen gelirdi gelmeyen gelmez, önemli olan kendini bunun için programlayan arkadaşların sıkıntı yaşamaması idi. İzmir li olup da izmir de yaşamayanlar tatil için buraya geliyor, izmir de olanlar da tatil için şehir dışına çıkıyor. Her geçen hafta buluşma şansı bence azalacak. Çünkü yaz geliyor herkes biryerlerde olmak isteyecektir. Sea Side da Fontana da falan buluşuruz artık![]()
Bence bu haftayı hiç ertelemeyecektiniz!
bencede ertelemek yanlış oldu....
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yanlış oldu ama sayımız oldukça azalmıştı arkadaşlar o şekilde de buluşmanın bir anlamı olmayacaktı,biz daha yoğun bir katılım olur diye düşündüğümüzden bir hafta erteleyelim dedik..kusura bakmayın
Muhammad Ali Clay
Sayı olarak bir hedef olması gerekmiyor. Önemli olan bu buluşmaya önem vererek zamanını ayıran arkadaşlarımızın istediği gibi zaman geçirebilmesi.Kalabalık buluşmalar daha neşeli geçer haklısın. Ama programa kendini uyduran arkadaşlar için bu şekilde çok daha can sıkıcı oluyor. Örneğin ben arkadaşlarlao kadar ısrara rağmen pikniğe gitmemiştim. Buluşma olmadı dersem de gülerler. Buluştuk süper geçti diyeceğim artık![]()
yani gökhanla ben bu buluşmayı düzenlemek için çok uğraştık fakat hepinizden özür dileriz arkadaşlar,23 nisan tatiliyle birleşmesi ve diğer aksilikler üst üste geldi,pekte hazırlanamadık biraz aceleye geldi,ilk buluşmada telafi edilecektir![]()
Muhammad Ali Clay
Gelmeyi çok isterdim ama görev nedeniyle artık izmir de değilim
Arkadaslar hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum.Gerçekten haklsıınız ama öyle kayıplar verince insanın aniden hevesi gidiyor.
İlk buluşmamızda telafi ediceğimizden şüpheniz olmasın ..
Saygılar..
ikinizinde canı sağolsun! kötü niyetli olmadığınızı biliyoruz.Ama iptal kararı ve duyusu çok geç oldu. Hatta buluşmaya gidenler dahi olmuştur.
İzmirden de buluşma resimleri veya videoları görmek güzel olurdu .... neyse bi sonrakine inşallah...
Ne zaman buluşalım arkadaslar ?
gökhan bence ecele etme.
yakında zaten sucukpartisi ve karting ayarlanır...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri