Bence Buluşalım Gerekirse haftayada buluşuruzSeçim sizin ?
Büyük bi organizasyon şimdilik zaten yapamayız ama güzel bi gün geçirebiliriz bowling fln tatlı olur.Ben buluşmaktan yanayım.Ama sizler bilirsiniz ne derseniz ben size uyarım
Bence Buluşalım Gerekirse haftayada buluşuruzSeçim sizin ?
Büyük bi organizasyon şimdilik zaten yapamayız ama güzel bi gün geçirebiliriz bowling fln tatlı olur.Ben buluşmaktan yanayım.Ama sizler bilirsiniz ne derseniz ben size uyarım
bence ertelemıyelım..
G.Punto 5K 1.3Mj 75 Dyn + Kp Akdeniz Mavisi
olur kanzler buluşalım bana uyar dediğim gibi gerekirse öbür haftada buluşuruz canım ne olcak.2 haftada 2 gp grup görmeleri daha büyük etki yaratır![]()
arkadaşlar benim için bu pazarda gelecek pazarda fark etmez ama sayıyı arttırmak amacıyla 1 hafta erteleyebiliriz bu arada gökhan cım modeko fuarı üzünden form dan yaklaşık 1 hafta geri kaldım ama tekrar aranızdayım![]()
Abi sensiz forum çok tatsız iyiki geldin hoşgeldin :ok:
buluşma yeri olarak aslında enriko aliberti de olabilir hem ruhsat fotokopilerinden eksikleride tamamlarız hem enriko aliberti ile de toplu bir tanışma yaparız
hoş bulduk kardeşim
1-gkhan00
2-SteinGP
3-kanzler... vizeler arası olsa bıle bu sefer kesin...
4-taner35
5-cegopunto
6-woyzeck ( Gelmeye çalışacak )
7-brvhgt
8-zambrotta_1985
9-ardarda(bana geleceğini bildirdi)
10-EAGLE SAİM (gelmeye çalışacak)
11-punto wrc
12-blackpunto35
Tama güzelde olur yalnız ordan ksk ya geçeriz diye düşünüyorum ben alsancağa girmeden ordan gidilebiliyo acaba migrosun orda buluşup gövde gösterisi şeklinde gitsek olmazmı ne dersiniz?Hem bu fotokopi işleri tarzını halletmiş oluruz bi çayrını içeriz.hemde bowlingbenim fikrim bu ama şunu yapalım derseniz oda uyar
Konu Gkhan tarafından (19/04/2007 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.
izmir grubu mrhb.herkese slm.napıyoruz kesin program belli oldumu erteliyomuyuz
oohooo izmir uyuyo yav :sleepzz:
selam millet,ilk mesajım 98 unom var,kafaya koydum grande punto istiyorum,bir aksilik olmazsa unomla buluşmanıza katılmak isterim![]()
Aarkadaşlar çok sık internete giremediğim için arada bir bakabiliyorum ama baktımmı herşeyi okuyorum. Bende mutlaka gelmek istiyorum fakat benim pazar günleri kursum var saat 13 de bitiyor oradan çıkıp gelebilirim.
Bir sorumda kız arkadaşı veya eşiyle gelecek olan varmı? ben gelirsem nişanlımla gelicem büyük ihtimal.
bekleriz tunca bey. Saat onemli degil ayarlarız zaten 12 biraz erken. Kısmetse benimde ilk bulusmam olcak bildigime gore izmirdeki 2 bulusmaya da hic bayan gelmemisti
bu pazar iyidir
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bu arada bende kız arkadaşımla gelebilirim eğer bi sorun yoksa??
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
sanırm tam olarak hala program bellı degıl gıbı?
G.Punto 5K 1.3Mj 75 Dyn + Kp Akdeniz Mavisi
malesef değil istediğimiz sayıya ulaşamadık hala
Muhammad Ali Clay
10-11 mayıs'da izmirdeyim.
buLuşmaya ben de geLmek isterdimrunkard:
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Arakdaslar bu pazar saat 12.00'da migros otoparkında buluşuyoruz.
ortan enriko alberti fiat servisine uğrar indirimler için ruhsat fotokopilerini veririz
ordan sonra ksk ya gideriz orda bowlingimizi oynar muabetimizi ederiz.İnanın bana süper olucak..
osman balaban sizide aramızda görmek isteriz..
Bayan arkadaslarınız veya erkek arkadaslarınızlada gelebilirsiniz.Daha önce arkadasların kız arkadasları vardı ama onlar alışveriş için yanımızda değillerdi.
Anlaştık sanırım artık ent olarak program bu ..
ERdi sen gel ozamanda bi buluşma yaparız kanka :ok:
1-gkhan00
2-SteinGP
3-kanzler... vizeler arası olsa bıle bu sefer kesin...
4-taner35
5-cegopunto
6-woyzeck ( Gelmeye çalışacak )
7-brvhgt
8-zambrotta_1985
9-ardarda(bana geleceğini bildirdi)
10-EAGLE SAİM (gelmeye çalışacak)
11-punto wrc
12-blackpunto35
14-35TE022
15-muzikci
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |