videolar fena![]()
carting ne ya bizim yaptıklarımızın yanında:
https://forum.grandepuntotr.com/izmi...sma-budur.html
https://forum.grandepuntotr.com/izmi...ce-day-ii.html
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
videolar fena![]()
adaş senle bi gece deneme yapalım istersen karting kralıne diyon kendine güvenen starjet varsa deneyelim
eski sayfaları açma yarama tuz basıyosun puntomu özledim![]()
atalay bizim çapımız belli, herkes biliyor da, sen çok fena arazi oldun, ne çapını hatırlıyoruz artık ne yarıçapını![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Kardeşim sen pek bir sevgi pıtırcığı olmuşsun görmeyeli![]()
![]()
Aramıza hoşgeldin Özgün. Kazasız, belasız güzel günlerde kullan aracını. En kısa zamanda buluşmalarda görmek isteriz.
Aykut, bütün forum İzmir ve buluşmalarını konuşup kıskanırken senin onları kıskanman çok şaşırtıcı![]()
![]()
, şu arabayı bi deneyemedin kardeşim yahu. Aldığından beri hep bi atar modundasın sakin ol kardeş. Bu arada LeOn'u gözüne kestirmekten vazgeç artık![]()
Özlediysen değişelim arabaları. Sen punto ile ben bravo ile özlem giderelim![]()
Teşekkürler Atalay. Kardeş en son sıcak bir yaz günüydü işyerine gelmiştin görmüştüm seni. Bir ara çık kabuğundan da gel be görelim, özledik.
, bu çap ve yarıçapları kokoreç partisinde konuşalım. Hadi artık ver bir tarihte yapalım bu buluşmayı.
Bu arada 26 Kasım olursa ben gelemem, O gün tiyatro etkinliğim var.![]()
![]()
artık ne çap ne yarıçap ne radyan küçüle küçüle noktaya kadar indimen yakın zamanda özlemimizi gidermek lazım. konular anlatılacaklar bir dağı devircek
atalay çapları karıştırma gel konuşalım![]()
yasemin ablacığım şimdi ben eski tek kapı kırmızı kara trenimi özledim onu kastetmiştim![]()
Teşekkür ederim Yasemin Hanım. Buluşmalarda herkezle tanışıp kaynaşırız.
nerdesiniz la boş birakmayin buralari boş birakilani kaparlarmiş![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Buradayız. Sen buradasın diye sana güvendik. Sende boş bırakmışsın. Bu kadar boş bırakmak olmaz. Ne demişler boş bırakanı kaparlarmış![]()
![]()
![]()
ben de boştayım yasemin beni de kap![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri