geçmiş olsun yasemin abla ben bi yerlerden çıkarsın diye düşünüyodumda çikolatamla çiçeğimi alıp geliyorum...
geçmiş olsun yasemin abla ben bi yerlerden çıkarsın diye düşünüyodumda çikolatamla çiçeğimi alıp geliyorum...
geçmiş olsun yasemin, bu aralar forum sakindi, herkesi hala tatilde sandık galiba
gelmiş geçmiş olsun yasemin hanım..size bi kokoreç ısmarlayalım hiç bir seyiniz kalmaz panzehir gibidir maşallah![]()
![]()
![]()
"SEN VE BEN GERİSİ VESAİRE..."
Hepinize teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiyim. En azından serum yerine normal beslenme şekline geçiş yaptık. Şu an daha kokoreç yiyebilecek konumda değilim ama süt veya meyve suyu ile eşlik ederim size![]()
geçmiş olsun yapılcak bişey varmı abla yapalım...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Teşekkürler Asil. Şu anda sadece bol bol dinlenmek ve bazı şeylere dikkat etmek lazım.
Onu da mümkün olduğunca yapmaya çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda eski halime geri döneceğim![]()
Geçmiş olsun Yasemin Hanım Allah acil şifalar versin. Sağlıklı ve mutlu bir ömür dileğiyle saygı ve selamlar.
geçmiş oLsun abla..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
geçmiş olsun yasemin...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Geçmiş olsun sağlık gibisi yok değerini kaybedince anlıyoruz dilerim bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
arkadaşlar kokoreç buluşması ne zaman![]()
"SEN VE BEN GERİSİ VESAİRE..."
Teşekkür ederim Kemal bey.
Sağolasın Eray.
Sağolasın Murat.
Teşekkürler İrfan. Ben sağlığımın değerini biliyorum da nedense o benim kıymetimi bilemiyor.![]()
E hadi ver artık ayarı. Bak kokoreç istiyor canım, seni bekliyorum.
Kardeş öyle bir yazmışsın ki ayarı vermese 10 yıl aç kalacakmışsın gibi
Bu arada burayı ve sizleri çok özlemişim ben yaa![]()
bizde seni çok özledik yasemin ablacııııımmmmmmsevgi yumağı olalım burda
![]()
Herkeze merhabalar. Ben foruma üyeyim fakat aracım olmadığı için sadece takip ediyordum. Artık kırmızı evo 1.3 multijet mylife ile kabul ederseniz aranıza katılacağız.
hoşgeldin![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
istanbul carting yapıyo,vallahi kıskandım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri