Hafiften bi yoklama yapalım dedik ses çıkmıyor kimseden, en kötü beraber gideriz![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
balçovadayım ya leon48 ile aynı sokaktayım![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
herkese iyi geceler nasılsınız
eyw ım sen nasılsın
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
iilk abi forum sessiz cidden jasmine ablamız nerdesin![]()
tamam şimdi hatırladım oto koymuştu senin arabaya kartı evolodi ben 3 kişiydik
ben her zaman varım biliyosun bravo da geri vites olsada motorda yoktu![]()
eray abiyle tanıştık kartı hatırladım bende, ben koymuştum akıncılar sokakadaşın mahallesi
hakan abi bi gece deneme yapalım nerde şubat ayları ........![]()
kardeşim yapalım dedinde yapmadıkmı sen deneme iste yeterki![]()
sonunda bende kartı bırakanı buldum bu vesileyle![]()
kokoreç diyodun![]()
Beyler adamların tuzu kuru olduğundan yarın dükkanı açmıyorlar, ya haftaiçi akşam 7'ye kadar gidicez, ya da cumartesi, bugün herkes planını yapmıştır zor olur, önümüzdeki haftaya bi ayar yapalım, ne diyosunuz?
Bu arada link de verelim : ZMR KOKORE
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ben her yola gelirim![]()
seni biliyoruz zaten babacan, hadi şimdi gidelim desem 20 dk'ya balçova'dan kalkıp bornova'da olursun![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
her türlü kardeş bir telefonun yeter![]()
evet beyler bende varım kokoreç buluşmasına...ım önümüzdeki cumartesi yanındayım bi kaç şey var arabaya yaptırcağım![]()
"SEN VE BEN GERİSİ VESAİRE..."
Vallahi beni tek merak eden 'mış. Teşekkür ederim kardeşim.
Maalesef kötü bir bayram geçirdim. Bayrama hastanede giriş yaptım ve 1 haftadır da evde yatıyorum. Biraz düzeleyim bende aranıza katılırım. Eğer daha erken bir buluşma olursa da bir dahaki sefere görüşürüz artık.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri