Hayırlısı olsun Ufuk.
Kapımız tüm katılımcı arkadaşlara açık, bekleriz.![]()
çok teşekkür ediyorum yönetimin bu şekilde duyarlı olması beni çok etkiledi![]()
şaka bir yana allah nasip ederse şu arabayı bir alayımda birde benim için buluşalım![]()
hayırlı olsun hakan kardeş.
Bu haftasnu bulusma olacakmi?
Bravoyu yakından gördüm.. Çok canlı araç maşallah.. Garaj aracı olduğu her halinden belli.. Güle güle kullan kardeşim.. Şu ufak tefek eksikleride tamamlandımı süper olacak..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
hayırlı olsun hakanım![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
sabancı bravo mu aldın hiç haberim yok hayırlısı olsun![]()
eyvallah fırat sağolasın... seninlede görüşemiyoruz uzun zamandır bir ara gel artk
eren kardeşim hakkında düzgün konuşmanı rica ediyorum onurcum
yaw sana çok mahçubum ama gelicem yanına söz cem'ede gelcem dedim ayıp oldu adama![]()
yok be ne mahcupluğu keyfine bak ne olcak biz kötü gün dostuyuz önemli olan iyi anda olmak değil kötü anda yanında olmak bravo içine sindiyse olay tamamdır![]()
kardesım hayırlı olsun allah kaza bela vermesın.....
Konu axi tarafından (22/09/2011 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri