bizim keyfimiz bozulmaz hiç ertancım biliyosun..beklıyoruz izmire ama buluşma zamanına denk getır![]()
selam arkadaşlar
Hiç uğrayamaz oldum, uğraşmışken de bir hatır sorayım dedim. Herkes nasıl iyi mi? Biraz konuyu okudum keyifler yerinde maşallah
İzmir'e geldiğimde buluşmanıza katılacağım![]()
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
bizim keyfimiz bozulmaz hiç ertancım biliyosun..beklıyoruz izmire ama buluşma zamanına denk getır![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
buluşma istiyorum arkadaşlar havalar düzeldi bu sefer motorla gelicem![]()
Yine mi buluşma
Ertan; Her zaman bekleriz. Sen geleceğin tarihi belirle o zamana bile buluşma yaparız
Fırat; seninle daha sonra konuşacağız kardiş
; Büyük bir merakla bekliyoruz ancak daha 2 ay süremiz var nasıl olsa fazla merak etmeyeyim bari![]()
Hakan; buluşma günü yine yağmur yağar ve sen motoru bırakmak zorunda kalırsın![]()
![]()
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Hocam bu wakeboard bizi bozmasın. Bu arada Çeşme de mi düşünüyorsunuz?
Ertan Bursa da olsa olsa snowboard yaparız![]()
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
abi cesme'nin ruzgari, alacati'nin dalgasi dururken izmir'in neresinde wakeboard yapicaksin tadimi olur hicama daha zamani diil 2 ay var nerden baksaniz.
imzam kurallara aykiri oldugu icin silindi
adamlar yaz kış fır fır dönüyo burda görüyorum urla iskelesi alaçatıdan kalırmı hiç?...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Bir numaralı wakeboard'çu Murat Kaplan abimizdir, O'na danışmak gerekir![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Wakeboard izmir'de duymadım. Bursa'daki çok ünlü, birçok arkadaşım da grup halinde gidiyorlar bana henüz gitmek nasip olmadı.
::.SUKAYPARK.::First Cableway of Turkey:::Trkiye'nin lk Kablolu Sukaya Tesisi
Çok zevkliymiş![]()
Günaydın koca İzmir...
I ' m c a p u l i n g . . .
Topunuza günaydin![]()
7 ceddinize günaydın gençler ve kendini genç hisseden deliler
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Fırat sana da tünaydın
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri