Arkadaşlar,abilerim,ablalarım yeni işe girmem ve sürekli oraya buraya koşuşturmamdan dolayı biraz organizasyon'da aksaklıklar oldu onun için sizlerden çok özürdileyerek konuya geçiyorum

ayarladığım yerle sürekli tlfnda görüşmeme rağmen fiyatta uçuyolar o parayla mangala alıcamız eti,içeceği düşünemiyorum.Vakit bulup buluşma için görüştüğüm yere gidip yüz yüze konuşamadımda oyüzden buluşmayı balçova migros otoparkında yapalım ordan hava güzel olursa mangalla kaçarız karnımızı doyurup sohbet muhabbet ederiz diye düşünüyorum affınıza sığınarak sölüyorum vaktim olmadığı için ve görüştüğüm firmanın uyuzluğu yüzünden söğlediğim yer yaş

ama yinede çok güzel bir organizasyona izmir grubu olarak imza atacağımıza adım gibi eminim oyumuzu sabahtan kullanıp balçova migros otoparkında güzel ve hızlı gp'lerimizi sıralarız ordanda yemeğe kaçarız,sezgin abim senin puntocuğunda ilk buluşması olucak hadi hayırlısı olsun

organizasyondaki aksaklıklar ve sorunlar için sizlerden çok çok özür diliyorum...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
01-blackpunto35
02-vedatx
03-aguş
04-Punto35
05-Jasmine
06-mosheu ( büyük ihtimalle)
07-ED 088
08- Rigel
09- Byrvo
Yer imleri