Krakercocuk Fırat la dün askeri birliğinin koğuşundan telefonla görüşme imkanım oldu arkadaşlar.Hekese coooook slm söledi.
Sürekli buluşmamızan bahsettik.aklı hep orda kalmış.ne kadar güzel olmuştur diyip durdu.Haftaya dağıtım iznine geleceğini söledi.
İzmir takımı hadi Krakercocuk a bi süpriz yapalımmı?
Anıl söz sende...
Şimdiden hayırlı teskereler olsun kendisine...
Evet Anıl top sende. Yap bakalım bir organizasyon![]()
aleykum slmfırat gelirde organizasyon yapmazmıyız ya
yrndan itibaren plan programı kurmaya başlıyorum
fıratın çok özlediği bişey varmıki eğlenebilceğimiz,sohbet edebilceğimiz,yiyip içicemiz biyere hemen kapak atıcam fıratın istediği bişe olurmu ki acaba ekstradan
![]()
Bir daha görüştüğünüzde, bizden de selam söyleyin Fırat'a... Hayırlı teskereler şimdiden!![]()
Walla helal olsun dostluk arkadaşlık böyle bişi işte imreniyorum size keşke izmirde olsam![]()
hava güzel olursa mangal düşünelim bence temiz havada ne güzel olur![]()
HAYAT Bİ GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR...
şimdiden hayırlı teskereler diyelim. o şafak biter mi be![]()
Linea Dynamic 1,4 Fire
valla mangallı bende düşündüm bu aralar ilaçların etkisiyle zaten full yemek yiyorumfırat'ta zaten özlemiştir adam gibi yemek yemeyi
hava durumu güzel olursa bi mangal yaparız valla tıka basa doyarız nafiz abi mangallın başına geçtimi zaten tamamdır
şimdiden canım çekti valla yaa
![]()
ben canı ne çekiyordur tahmin ediyorum.Kordonda bira keyfiiiii.bence buna yoğunlaş anıl küçük bir tavsiye![]()
msj alınmıştır
yemek-bira-bowling bu üçlü uyarmı![]()
Konu punto35 tarafından (17/02/2009 Saat 02:53 ) değiştirilmiştir.
tarihi hemen belirleyelimde nöbetime denk gelmesin![]()
GP in mirror is faster than they appear !
sizleri seviyorum daha nediyebılırımkı..sadece düşünmüş olmanız yeter saolun..
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
inzibatlar yakalayın
selam Fırat
fırat buyuk heyecanla beklıyoruz hade yahu hem senı daha dun gecırdık yahu ıkı gun sonra teskere diye gelmeyesin sakın...gel kardeşim gel.....
![]()
ee hadiiiiiiiiiiiii.yokmu programmmmm
herkeze meraba arkadaslar..tekrar burada olmak guzel..yenı geldım haftaya cumaya kadar ızmırdeyım
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
fırat kardeşim hoşgeldin...yavaş yavaş azalıyo askerliğin bitmesi bu ara dinlenmeler iyi gelir
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri