sen oraya gel o kadar punto nun içinde muhakkak yer bulunur sen merak etme kimse seni almassa benim arabaya gelirsin yaya bırakılmadı şu ana kadar hiç kimse :D
Printable View
sen oraya gel o kadar punto nun içinde muhakkak yer bulunur sen merak etme kimse seni almassa benim arabaya gelirsin yaya bırakılmadı şu ana kadar hiç kimse :D
Arkadaşlar,abilerim,ablalarım yeni işe girmem ve sürekli oraya buraya koşuşturmamdan dolayı biraz organizasyon'da aksaklıklar oldu onun için sizlerden çok özürdileyerek konuya geçiyorum:Dayarladığım yerle sürekli tlfnda görüşmeme rağmen fiyatta uçuyolar o parayla mangala alıcamız eti,içeceği düşünemiyorum.Vakit bulup buluşma için görüştüğüm yere gidip yüz yüze konuşamadımda oyüzden buluşmayı balçova migros otoparkında yapalım ordan hava güzel olursa mangalla kaçarız karnımızı doyurup sohbet muhabbet ederiz diye düşünüyorum affınıza sığınarak sölüyorum vaktim olmadığı için ve görüştüğüm firmanın uyuzluğu yüzünden söğlediğim yer yaş:(ama yinede çok güzel bir organizasyona izmir grubu olarak imza atacağımıza adım gibi eminim oyumuzu sabahtan kullanıp balçova migros otoparkında güzel ve hızlı gp'lerimizi sıralarız ordanda yemeğe kaçarız,sezgin abim senin puntocuğunda ilk buluşması olucak hadi hayırlısı olsun:Dorganizasyondaki aksaklıklar ve sorunlar için sizlerden çok çok özür diliyorum...:(
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
01-blackpunto35
02-vedatx
03-aguş
04-Punto35
05-Jasmine
06-mosheu ( büyük ihtimalle)
07-ED 088
08- Rigel
09- Byrvo
Sağol Tuna
Sizlere şimdiden ii eğlenceler arkadaşlar.Ben o gün seçim görevlisiyim:)
Hadi arkadaşlar nerdesiniz yaaa. Bu kadarcıkmıyız???
Umuyorum ki son anda katılım artacaktır !!!
İnşallah Zafer.
Pazar günü hava güneşli ve 19 derece olacakmış. Mangal ustamızda (Tuna) hazır.
Bir tek oy verip saat 14:00'te orada olmak var. Haydi canlanın arkadaşlar :)
zamanlama benım için biraz kötü oldu. aöf sınavları öncesi hafta sonu tekrar deslerine gimeyi düşünüyordum. eger ogun derslere girmemenin sucluluk duygusu ağır basmassa ben de aranızda olmak isterim .(umarım dershane tekrar derslerini iptal ederde bende bunu mazeret bilirim :)
kardeşler ogün seçim var seçimden sonramı buluşulacak yoksa ordan hep beraber mi seçime gidilecek ?:)
Erken kalkıp, Oyumuzu kullanıp saat 14:00'te de her zamanki noktada buluşacağız...
zafer haklı zaten buluşmalar en fazla 3-4 saat sürüyor biraz sohpet fotoğraflar lak lak derken 2 saat geçiyor ondan sonra mangal sohpeti başlıyor işi olan kopar gider işi olmayan mangalı yeller :)
onur biraz açıktan alın şu açık öğretimi:D pazar günü sizide orda görmek istiyoruz artık oydu buydu şuydu yok:)pazar günü 3-4 saat ayırın sonra eve gelince çalışırız gene sınavlara pazar günüde hava muhteşem olucak...
zafer abi cıpura'yı 8,99 yap pazar saat 13:00'da orda olurum :) işin şakası gelmeye calısıcam abi..
ya tuna abi bir kampçı olarak mangal fian diyince bende akan sular durur büyük ihtimal ordayım o zevki sadece sana tattırmam :D
olum sorma ya o kadar geniştem aldımkı hala birinci sınıftayım :) büyük ihtimal gelicem kardesım..
Onur bu kadar ısrara gel artık. Gelde benim arabada resimlerde tek kalmasın. Aynı renk ilk defa yan yana gelsin :)
bu durumda
01-blackpunto35
02-vedatx
03-aguş
04-Punto35
05-Jasmine
06-mosheu ( büyük ihtimalle)
07-ED 088
08- Rigel
09- Byrvo
10- onur1907