maddi sebeplerin fazla olması nedeniyle şuan için yardım sağlayamadım:( ama duyarsız olmadığımı buradan bildirmek istedim..
Printable View
maddi sebeplerin fazla olması nedeniyle şuan için yardım sağlayamadım:( ama duyarsız olmadığımı buradan bildirmek istedim..
Orçun 15 tl gönderdim...
Sertaç ÖZKUL. Nick=smartmavi (İstanbul/Edirne)
Arkadaşlar ilk fırsatta daha fazla katkıda bulunacağım, söz.
Ama şunu belirtmeliyim ki, forumun sabit gelire ihtiyacı var.
Yapılan etkinlikler foruma uzun vadede sabit gelir kazandırmaya yönelik olmalı. Örneğin, foruma bu ay 2 bin lira gelir elde edip takip eden aylarda gelir sağlayamamak hiçbir anlam ifade etmez.
Bu bağlamda ben süresiz 1 tl'lik sembolik yardımda bulunmuştum. Bence sabit gönderilmek üzere aylık katkı payı kampanyaları site adına daha yararlı olacaktır.
orçun ben hem hedıyelerı elden alırım hem parayı verırım hem de tanışmış oluruz dıye hesaba parayı gecmemıstım ama işe baslamak ıcın gerekıyorsa bugun ilk fırsatta hesaba parayı gecıyorum.
Uzun dönemde gelir sağlamanın yolu paralı üyelikten geçiyor. Paralı üyelik deyince kimsenin gözü korkmasın. Burda ben her ay 1 tl veririm olayını zorunluluk haline getirmeliyiz mesela. Foruma üye olma aşamasında 1 yıllık (12 TL) , 2 yıllık ( 20 TL) paketler olsun. Kredi kartıyla ödeme sonrasında üyelik başlasın. En mantıklı yol bu aklıma gelen.
bu dediğinize katılacak olanlar şu an listede ismi olanlar olur ancak veya 10 kişi daha çıkar üstüne kimse üye olmaz kardeş...
acele etmeyin arkadaşlar. foruma gönül verenler sayesinde bu işe yavaş yavaş çözüm bulacağız. bukadar dile geldimi bugüne kadar bilmiyorum ama şu anda online olması bu konunun birşeylerin iyiye gideceğinin habercisi. paralı üye olmayacaklar zaten yardımda yapmazlar. bu soruna dert edip üzülmeyecekler zaten sürekli aktif olan üyeler değiller. biz sürekli yeşil olan üyelerle bu işi aşarız..
gelir elde etmek amaçlı bir forum değiliz
hedefimiz seviyeli ve faydalı paylaşım ve tüm grande punto bravo severleri tek bir çatı altında toplamaktır
en başta ben paralı üyeliğe karşıyım
insanlar yardım edecekse zorla değil bunu gönülden yapmalı
Bu kadar paylaşıma, emeğe, deneyime, bilgiye, dostluğa ayda 1 tl bile verilemiyorsa zaten ben söylediğimi geri çekiyorum.
Liste ortada zaten üzülmek istiyosan ona bak yanlış anlama fikir üretmen takdir edilir davranış bize yakışanda bu ancak kılı kırk yaran üyemiz ücretli üyeliğe ne der ki...
Listeyi takip edip üzülme konusunda bir sıkıntım yok. Benim asıl anlatmak istediğim insanların nasılsa hiçbir ücret ödemeden burdan yararlanıyorum, forumu tabiri caizse sömürüyorum, neden boş yere para vereyim ki, para versem de vermesem de forum emrimde diye düşünmelerinin önüne geçebilmekti. Forumu zaten bilen biliyor. Kaldı ki o kadar saçmasapan durumlara deli paralar harcarken ve forumun mali yönden sıkıntısına karşın insanlar duyarsızlarsa eğer onları canlandırmanın zamanı gelmiştir diye düşündüm.
Teşekkür ederim arkadaşım... Kesene bereket...
Teşekkür ederim arkadaşım... Kesene bereket... Nezaman istersen tanışırız... Hafta sonları uyar bana..
Böyle bir şart koymamız üye kaybımıza ve buradaki bazı çıkabilecek tatsızlıklara neden olur gibime geliyo..
Buraya gönül veren çekirdek kadro var onlarla bile toplanamıyoruz ki daha..
Türkiye İş bankası Çorlu Tekirdağ Şubesi
Şube Kodu : 1520
Hesap No : 1338157
IBAN :TR390006400000115201338157
Hesap Sahibi : Batuhan ÇABUK
Açıklama: Grandepunto Destek Kampanyası
FORUMUMUZA DESTEK KAMPANYASI ( Anahtarlık + Kalem )
...Destekte Bulunan Forum Üyelerimiz...
1- Wistaria - Orçun Çabuk - Tekirdağ - 20 TL
2-Nizamettin Avcı - İstanbul - 15 TL
3-aeron- mustafa yılmaz-izmir 10 TL
4- Faruk ileri - İstanbul - 10TL
5-yucelbasoglu - Yücel BAŞOĞLU - İstanbul - 5 TL
6-silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul - 10TL
7-Scottie - Eser Hüner - Eskişehir - 15 TL
Şuanda hesabımızda 85 TL vardır.. Bilginize....
Çok doğru düşünmüşsün katılıyorum bende inan en az senin kadar forumu canlandrımayı forumu tanımayan ortamı bilmeyen ve yardımların nereye gideceğini bilmeyen üyeleri bilgilendirmeyi kendimizi tanıtmayı öyle istiyorum ki..Ama sadece istiyorum çünkü elimden pek bişey gelmez üyelerin çoğu üye olmadan önce google dan aracıyla alakalı herhangi birşeyi arattırdığında karşısına direkt forumumuz çıkıyo bakıyo ki biçok şey anlatılıyo paylaşılıyo yardımseverlik var birde işin ticaret tarafını düşünüyosa o zaman tam da kendisi için biçilmiş kaftan...éé işini halletikten sonra noluyo şahıs ortalarda yok taa ki başına başka bir sıkıntı yada satılacak başka birşeyi olana kadar...Bu böyle olduğu müddetçede sen,ben ve foruma ciddi anlamda maddi,manevi emek vermiş ve halen emek veren üyler dışında kalanlar ortamı bilmezler hep art niyet öne çıkar daha öncede yazdım..."Niye para vericekmişiz yaa" ya da "onursal üyelikte neymiş" yorumlarına sebep olur öteki türlüsü...Üzücü bir durum ama malesef ya foruma sahip çıkıcaz yada kendi haline bırakıcaz ama bi hal çaresine bakmalıyız...
13 kişilik liste vardı yahu..arkadaşlar vaz mı geçti :((
hadi arkadaşlar liste durmasın devam....
eser baba dağdan daha şehire inemedim(kepçeyle dağları deliyorum),ama bir iki gün içinde inince gönlümden kopan aslanı göndereceğim söz...