WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı
Rica ederim ne kusuru eserim... Milletin parası kıymetli, sitelere reklam vermeyi parayı çöpe atmak gibi görüyorlar ama bilmiyolarki verdikleri 200 yada 300 hernekadarsa onu siteden gelen 1-2 müşteriyle karşılayıp diğer müşteriler artı olacağını.. Ben bunu çoğu işletmeye anlattım ama anlamak istemiyorlar.. Yalnız şuanda bir iş üstündeyim Çorluya AUTO HOSPITAL diye bir merkez açılmak üzere onun peşindeyim ordan reklam alırım diye düşünüyorum.. Yeni bir firma olduğu için reklama ihtiyacı var.. Tabiki firma yetkilisi reklam karşılığında fatura vb gibi şeyler istermi bilemem.. Artı reklam ücretlerini Erdi tam olarak açıklarsa ona göre bir görüşme yapmayı düşünüyorum.. Bu konuda Erdinin yardımlarını bekliyorum...
Gerçekten çok güzel olur düşünceniz.. Katkınız için şimdiden teşekkürler...
Birde kafamdaki düşünceyi açıklıyayım arkadaşlar... Ben Grandepuntotr logolu basit ama şık bir anahtarlık ve yanına ek olabilecek birşey yaptırmayı düşünüyorum.. Bugün arkadaşa uğradım ama şehir dışında olduğundan fiyat alamadım... Yanlış anlaşılmasın kar amacıyla yaptırmayı düşünmüyorum.. Yani esasında kar amacıyla yaptırıcam ama cebe atılma kar değil bazı arkadaşlar böyle düşünebilir.. 2 TL ye mal ettirirsem 5 TL ye satmayı düşünüyorum ki o 3 TL forumumuzun kasasına girsin.. 200 kişi satın alsa 600 TL kasamıza girer hepimizinde bir katkısı olur mesela.. Kargo ücretide ödettirmiyecem size bölge sorumlularına göndericem onlardan teslim alıcaksınız sadece 5-10 TL neyse ürün bedelleri onları istiyecem sizden.. İnanılması açısından ve akıllarda soru işareti kalmaması açıından yaptırdığım ürünlerin faturasınıda buraya jpg olarak eklerim.. Herşey şeffaf.. Ama bilinki 2-3 liraya mal olan ürünlere 5-10 TL ödiyecez ki kasamıza para girsin..
Nedersiniz arkadaşlar???